Popularne odwołania do tej strony: cs nie widze czatu, nie widze czatu w cs 1.6, nie widac napisow w cs, czemu nie widze czatu w cs, cs 1.6 nie widze czatu, cs nie widze chatu, en el juego counter strike como ver lo que los demas escriben en el chat, cs nie widać czatu, nie widze napisow w cs, nie widze chata w cs, nie widze czatu cs, czateria nie widac, no puedo ver el chat en server cs, nie widac say w cs, niewidze chatu w cs, zniknął mi celownik i nie widze co inni piszą cs, czat cs nie widzę, nie widze ludzi na czacie, desaparecio el chat cs.16, nie widze chatu cs, dlaczego nie widze co inni piszą na czacie w cs 1.6, no veo el chat cs 1.6, niewidze co inni do nie pisza na czaterii, no se me ve el chat en counter strike, co zrobic w cs by widziec konsole czatu
elo mam taki problem ze jak ktos gada w cs to jego nick bardzo szybko sie pojawia i znika i nie wiem kto co powiedzial probowalem hud_saytext 1 ale nie dziala pomocy
Witam, mam problem;d bo dzis dostalem steam'a(Pod choinke) ;] i mam problem bo wszystko fajnie, moge grac, tylko na tabulatorze nie widze ave.(Avatara) I mam tabulator jak w NS... a na moim poprzednim steamie mialem normalnie:)... prosze o pomoc...
Witam mam problem z serwerami, mam zainstalowanego cs 1.6 no-steam, patch v.23, master serwer zmienione i nadal nie widze serwerów !
Could not contact master game server to retrieve server list ! Ma ktoś jakieś pomysły ?
A dodam że już robiłem reinstall i nie mam antywira więc firewall nie...
witam. Mam problem nie widze jaki ja mam ping i inni gracze ;/ tam gdzie powinien byc ping jest puste... (patrz screen) co moge z tym zrobić?
http://img442.imageshack.us/img442/1851/pingtn7.jpg
Zrobiłem tak jak było napisane w tym temacie http://www.forum.wiaderko.com/poradniki-do-counter-strike-1-6/2570-nie-dzia-ci-czat-chat-w-couter-strike-zajrzyj.html.Przed tym wyświetlały się napisy #Cstrike_All_Death.A teraz mam, że nic się nie wyświetla.Jest na to jakiś sposób?Na początku myślałem,...
No dobra wczoraj sobie gram na servie i wszysto jest oki pisze na czacie i wogle sie gra.Dziś rano wchdoze na csa i zaczynam grac klkam "Y" zeby cos napisac potem napisalem co chcilalem i kliklem "enter"zeby zatwierdzic wiadomosc a tam na dole gdzie zawsze jest czast i inne info z gry nic nie ma.(W...
W czasie gry w cs kiedy piszą koledzy na czacie wyswietla mi sie cos takiego: *strike_czat_alldead..... Jak kto wylaczyc zebym moglo widziec to co pisza koledzy na czacie ? Pomocy.
Podczas grania na necie niemam czatu...poprostu niewidze co pisza inni=( Kumple mowili mi ze musze sciaganac Jave to sciaganole i nadal lipa=( Bylbym wdzieczny za jakas rade lub link do tej JAvy co jest potrzebna do czatu!!Pozdro!!:D