Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Problem z włączeniem Steama:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: garrys mod client dll init in library client failed

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1487
Narzędzia wątku

Problem z włączeniem Steama

Joto11 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mam problem ze Steam'em.
Polega on na tym, że jak chce włączyć steama (klikam na ikonę) to on się włącza i nawet się nie chce załadować a procesor Steam się wyłącza. Czasami mam tak, że jak go włączam to on się włącza ale procesor się nie wyłącza tylko przestaje pracować ( w zakładce procesor cpu obok procesora Steam mam 00) i Steam nie chce się załadować.
Próbowałem włączać Steama za pomocą:
- Ikonek Counter Strike 1.6 ( steam) condition zero i innymi
- z dysku C
- za pomocą płytki

Napisze jeszcze, że mam Counter Strike Anthology 1.

Jeżeli musiałbym opisać ten problem supportowi Steam to czy jest jakiś Polski support?? Jak narazie widziałem same angielskie supporty.

P.S.
Przeinstalowywałem już calego Counter Strike Anthology 1 i nic :/
I jeszcze jedno: Tak mam od czasów nowej aktualizacji ( tydzień temu).

Problem już sam rozwiązałem

Ostatnio edytowane przez Joto11 ; 25-06-2009 o 16:49. Powód: Problem rozwiązany

Odp: Problem z włączeniem Steama

peku33 is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

To masz procesor steam???

Reinstall, bo w ustawieniach raczej nie pogrzebiesz

PISANIE DO MNIE NA GG Z PROŚBĄ O JAKĄKOLWIEK POMOC NIE JEST MILE WIDZIANE! Numer: 6374959

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
PROBLEM Z URUCHOMIENIEM STEAMA
Mam pewien problem gdyż nie działa mi steam a mianowicie gdy klikam na ikonę steama albo counter strike source to pojawia mi się okno w którym jest napisane : '' Steam.exe (main exception): CMultiFieldBlob(pSerialized) : Partial field header at end of record '' - prosze o pomoc z góry dziękuje
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[Steam] Mam problem z uruchomieniem steama!!!
Witam mam problem z włączeniem steama, gdy go włączam wyskakuje mi że NIE MOGĘ POŁĄCZYĆ SIĘ Z SIECIĄ STEAM, PROBLEMEM MOŻE BYĆ POŁĄCZENIE Z INTERNETEM ale internet chodzi dobrze. Proszę o pomoc
Problemy z CS 1.6
Problem z Zainstalowaniem Steama
Kupilem od kumpla steama za 10zł i zrobilem dobrze wlaczam steama i chce sciagnac gre ale nie mam miejsca na dysku C ;/ I pytanie Czy moge zmienic na dysk D czy cos?? Pozdro :)
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[Steam] Problem z połączeniem do steama
Witam. Wczoraj pisałem że nie mogę założyc konta steam z cs Anthology, ale wpadłem na inny pomysł poprosiłem kumpla żeby zrobił mi konto. Wiec kumpel zrobił nowe konto i teraz na domiar złego zawiesza mi sie jak loguje się do steama ma ktoś jakiś pomysł ???
Problemy z CS 1.6
[Steam] Problem z włączeniem steama
Witam, mam problem gdy włączam steama wyskakuje mi taki błąd : http://iv.pl/images/85020025837265854571.jpg
Problemy z CS 1.6
Problem z polaczenie steama :/
mam problem z polaczeniem :/ Doslownie ten sam problem co tu http://www.forum.wiaderko.com/problemy-z-counter-strike-1-6-steam/32314-nie-mozna-polaczyc-sie-z-siecia-steam-moze-byc-to-problem-polaczenia-z-internetem-lub-z-serwerami-steam-wiecej-informacji-na-http-www-steampowered-com.html ...
Problemy z CS 1.6
Problem z Wlaczeniem Steama
Witam, mam taki problem, ze wczoraj wszystko ladnie dzialalo ze steamem, normalnie grałem, a dzisiaj wlaczam steama a tu błąd "Could not connect to Steam network. Either the steam network is currently not running, or your internet connection is down. Please check your internet connection and try...
Problemy z CS 1.6
Z Non-steama na steama=problem
Siemano!! Mam problema . Przerzuciłem się z NS na Steama i niby wszystko ok . Najpierw problemy z kluczem , ale już spko . Teraz mam problem samą grą , a dokładniej z CS 1.6 . Włączam go , i niby ok ale póżniej jesy normalny cs i ni z d*** wyskakuje błąd . błąd wygląda tak ....
Problemy z CS 1.6
Problem z włączeniem steama
Niemam pojecia co sie stalo. Po tygodniowej nieobecnosci na steamie próbóje włączyc i nagle jakis błąd (widać na ssie). Probowalem wszystkiego... odinstalowywalem CSa... skanowalem dysk ... NIC nie pomoglo. Prosze o pomoc
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz