Witam. Otóż podczas gry mam około 60fps. Gdy włączam konsolę lub menu fps spada mi do ok. 3-4. Czy boty mogą być źródłem problemu? Proszę o szybką pomoc
|
|
Witam. Otóż podczas gry mam około 60fps. Gdy włączam konsolę lub menu fps spada mi do ok. 3-4. Czy boty mogą być źródłem problemu? Proszę o szybką pomoc
Boty nic do tego nie mają. Jaką masz karte graficzną, sprzęt internet...
Boty maja, bo obciążają CPU.
Jakie parametry?
szukałeś w google.pl - jest mnóstwo tematów związanych z spadkiem FPS, wystarczy odrobina chęci.
Podaj tutaj parametry.
knp dziecko proszę cię skończ z tymi bezsensownymi postami o google bo wcale mu tym nie pomagasz a po to jest to forum aby pomagać jego użytkownikom w ich problemach.
A co do tematu to FPS-y spadają prawię zawsze na słabszych komputerach przy włączeniu podczas gry konsoli. 2 sprawa jeżeli masz dobry komputer to jakoś mało tych FPS-ów.Masz wyłączoną synchronizacje pionową w ustawieniach karty graficznej ??
Board Counter-Strike.PL :: Zobacz temat - [PORADNIK] Fps, komendy, grafika etc - masz tu o fps'ach.
Wiesz co Ci powiem, tematów o FPS na tym forum jest mnóstwo więc po co kolejne topiki, jak jeszcze Baroo bywał często na forum sam pisał "google.pl nie boli" i zamykał temat nie raz to widziałem jest Moderatorem wiec patrzałem na niego.
Wy się tu kłócicie, a my czekamy na parametry jego kompa.. Jak widać założyciel postu już nas olał :)
| « Problem z szablonem | Steam nie łączy » |