Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Jak dodać boty??:

,

Popularne odwołania do tej strony: jak dodać boty do cs, cs jak dodac boty, jak dodawać boty w csie, jak dodac w cs 1.6

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 7895
Narzędzia wątku

Jak dodać boty??

Maslok is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witajcie:) Mam pytanie, jak można dodać boty?? Czy można przez HLDS?? Czy trzeba ściągnąć AMX? Prosiłbym o dość dokładny opis:)

PS. Szukałem w google, ale znalazłem niewiele...:(

Borat@pl is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Maslok, ale jakie boty? te do new game czy żeby grac z nimi na serwerze?

Maslok is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Chciałbym sobie potrenować na własnym serwerze. Serwer potrafię postawić, ale problem w tym, że nie wiem jak mam dodać boty, a z tego co wiem, to jakoś to można zrobić:]

JaCo is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

zainstaluj amxmodx i wrzuć podboty all jest na forum tylko szukać

188.165.19.22:27031 - PGC-CS.EU [GUN GAME] !! Rekrutacja Na Administratorów !!
Wejdz -
http://pgc-cs.eu/
http://allegro.pl/show_item.php?item=1458311575

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
gui jak dodać
hej pobralem ze stronki nowe gui ESL GUI 2.05 Najnowsze GUI od ESL jest to instalka C:\Programme\Steam\SteamApps\*YourAccount*\counter-strike lokalizacja instalacji ale po zakończeniu uruchamiam ponowne steama i nie widzę żadniej różnicy po za zmianą rozdzielczości ;)
Dodatki do Steam'a
[Non Steam] Jak dodać boty by pograć bez neta??
Mój kumpel chciał sobie pograć w Cs-a ale nie ma neta... z kąd można pobrać dobre boty i jak je dodać?? z góry dzięx
Problemy z CS 1.6
[Steam] Jak dodać muzykę ?
Siema , jestem trochę zielony w serwerach ( itp. ) . Dlatego potrzebuję pomocy ... a mianowicie , jak wgrać muzykę na serwer ? ( serwer mam z pukawka.pl ) , i jak zrobić aby ta muzyka grała w danym momencie , np . jak ktoś kogoś zabije . I jeszcze ... jak dodawać adminów ? Z góry dzięki !
Problemy z CS 1.6
Jak dodać tu obrazek
Hehe to znowu ja mam dla was tyle pytań:* No więc chcę zrobić temat czy by mi ktoś nie przerobił takiego obrazka ale nie wiem jak dodawać tu obrazki noi kicha bo ktoś nie będzie wiedział co mi przerowbić???
OffTopic - Counter Strike
jak dodać serwer ?
witam, jak dodać swój serwer ?? jestem zalogowany ale nie moge dodać serwa wpisuje ip i mi nie dodaje
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Jak dodać bronie ?
Witam ! Mam takie pytanie dodałem na serwer do models... nowe bornie itp. ja mam to wszystko tylko ludzie ktorzy wchodza na serwer tego nie maja co zrobieć ?
Amx Mod X
Jak dodać sloty?
Witam dzisiaj dostałem gratis 3 sloty do 12 slotowego serwera ale oni dali mi sloty do allowed player a w maxplayer dalej mam 12 i tylko tyle moze wejsc czy jest jakas komenda co trzeba wpisac w server.cfg lub jak zrobić zeby bylo w maxplayer 15 slotów?
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Jak dodać logo
Już wiem jak zrobić logo i zrobiłem i logo mam w pliki z rozszeżeniem .jpg i jak mam dodać go do CS ??
Archiwum forum
jak to dodać
no a ja napisze o czyms zupełnie innym. z http://www.sof3.eu/index.php?file=Download&op=categorie&cat=3 z tad pobrałem ten 1 modoł ale jak go dodać na strone czy potrzebny jest do tego program jaki? a może w administraciji jak? a może jeszce cos innego? co?
OffTopic - Counter Strike
Jak dodać boty do Csa?
gdzie znaleśc boty do CSa?? szukam bo jak mi czasami sie net wylonczy to niema w kim grac prosze podać linki i wytlumaczyć jak dodać do gry
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz