Chciałbym sobie potrenować na własnym serwerze. Serwer potrafię postawić, ale problem w tym, że nie wiem jak mam dodać boty, a z tego co wiem, to jakoś to można zrobić:]
hej pobralem ze stronki nowe gui ESL GUI 2.05 Najnowsze GUI od ESL jest to instalka C:\Programme\Steam\SteamApps\*YourAccount*\counter-strike
lokalizacja instalacji ale po zakończeniu uruchamiam ponowne steama i nie widzę żadniej różnicy po za zmianą rozdzielczości ;)
Siema , jestem trochę zielony w serwerach ( itp. ) . Dlatego potrzebuję pomocy ... a mianowicie , jak wgrać muzykę na serwer ? ( serwer mam z pukawka.pl ) , i jak zrobić aby ta muzyka grała w danym momencie , np . jak ktoś kogoś zabije . I jeszcze ... jak dodawać adminów ?
Z góry dzięki !
Hehe to znowu ja mam dla was tyle pytań:* No więc chcę zrobić temat czy by mi ktoś nie przerobił takiego obrazka ale nie wiem jak dodawać tu obrazki noi kicha bo ktoś nie będzie wiedział co mi przerowbić???
Witam !
Mam takie pytanie dodałem na serwer do models... nowe bornie itp.
ja mam to wszystko tylko ludzie ktorzy wchodza na serwer tego nie maja co zrobieć ?
Witam dzisiaj dostałem gratis 3 sloty do 12 slotowego serwera ale oni dali mi sloty do allowed player a w maxplayer dalej mam 12 i tylko tyle moze wejsc czy jest jakas komenda co trzeba wpisac w server.cfg lub jak zrobić zeby bylo w maxplayer 15 slotów?
no a ja napisze o czyms zupełnie innym. z http://www.sof3.eu/index.php?file=Download&op=categorie&cat=3
z tad pobrałem ten 1 modoł ale jak go dodać na strone czy potrzebny jest do tego program jaki? a może w administraciji jak?
a może jeszce cos innego? co?