Elo :] Mam pytanko,czy możliwe że jak ustawiłem rate i itd. ze mi to wogóle pingu nie zmniejszyło ?? Proszę o Pomoc bo ping mam tak 160-180
|
|
Elo :] Mam pytanko,czy możliwe że jak ustawiłem rate i itd. ze mi to wogóle pingu nie zmniejszyło ?? Proszę o Pomoc bo ping mam tak 160-180
jak masz prawidłowo ustawione to na pewno ci trochę zmniejszyło :)
polecam program HLToolZ do ustawiania rate
Odświeżam temat.
Możliwe, bo ja też chciałem obniżyc swój ping za sprawą HL Toolz i dupa, dalej to samo.
To pomoże mi ktoś proszę !! Dam Gibona

Mam pytanie, robiłeś formata wogóle? Jak tak to kiedy istatni raz.
Około Pół Roku Temu

Widzisz teraz brak pomysłów i to skutecznego jakiegoś. Zrób formata wyjdzie Ci to na dobre. Poświęc te 1-2h i napewno poprawe zobaczysz :)
Wątpie żeby to mi Pomogło,Jak ustawiłem rate to cały czas taki sam ping :/ Pomocyyy

Pomoże, bo ten cały syf co Ci sie nazbierał od pół roku wyczyści sie i polepszy działanie sieci :)
A to możliwe że rate nie działa bo:
Mieszkam W Szwecji,Mam Szwedzki internet bezprzewodowy,gram na Polskich serverach
czy to możliwe ??

AAa trzebabyło tak odrazu...
Dośc, że z szwecji do polski to jeszcze bezprzewodówka szwecka do poslki, więc sie nie dziw ;)
I nic nie poradzisz.
Download: 1836 kbps
Upload: 319 kbps
Latency: 136 ms
to wyniki jak sprawdzałem prędkośc na speed test

zrób tak : Internet Speed Test - tester prędkości łącza - wejdź test swojego neta, pobierz HLtolz'a wpisz tam gdzie download twoj download a tam gdzie upload twoj upload potem HLtoolz zróbi Ci rate i wkeljasz je do cfg a stare usuwasz.
a jak usunąc te stare??

Poprostu znajdujesz komendy typu cl_rate, cl_uptaderate i je kasujesz lub tylko ich wartośc a dopisujesz tą co Ci wyszła w HL ToolZ.
Dzięki ale to rate wogóle nie pomaga.

ej ja np tez mam ping bez ustawionych rate 30+ a jak ustawie rate przez HLtoolZ to mam 50-60 ..wiecie moze czemu?
| « Problem z cichym chodzeniem | Boty do cs'a » |