Witam mam problem z cfg w folderach Cstrike,Cstrike_polish i valve chodzi mi o to jakie cfg w tych 3 folderach maja byc?.
|
|
Witam mam problem z cfg w folderach Cstrike,Cstrike_polish i valve chodzi mi o to jakie cfg w tych 3 folderach maja byc?.
Twój cfg ma sie znajdowac w cstrike bądź w cstrike_polish. Config.cfg to jest ten plik.
ja wiem ze ma sie znajdowac w cstrike_polish ale niewiem jai ma byc cfg w cstrike czy taki sam czy badz inny zeby mi sie lepiej gralo...
Grasz tylko na jednym co sie znajduje w cstrike_polish i tylko ten jest dobry. A żeby sie dobrze grało, są komendy które ułatwiają i umilają grę :)
ale jak np:w cstrike zmienie raty na takie same co sa w cstrike_polish to mi sie lepiej gra tzn lepiej banie wchodza ale po jakims czasie wogole niemoge trafic..gram caly czas na tym samym servie stale lacze to tylko wina jest tych cfg..i niewiem jaki ma byc w cstrike cfg
Jeżeli w cstrike sobie jakiś config dasz i go będziesz pielęgnowac to nic nie da, bo jeżeli masz polską wersje steam (cstrike_polish) to wszytskie Twoje dane, configi, muza z serwerów etc będą tam zapisywane i później podczas gry odtwarzane.
a od czego to moze zalezec ze niemoge nikogo trafic tzn. strzelam prosto w banie a tu nic zero reakcij
| « 150zł > jakie słuchawki kupić | Ping a cfg » |