Witam, dzisiaj zrobiłem formata zainstalowałem STEAM'a a tu ... This password has been activated ... ma ktoś jakiś generator do steam'a czy coś ? Bardzo prosze... Gibonek poleci.
Albo może wiecie skąd kupić ?
|
|
Witam, dzisiaj zrobiłem formata zainstalowałem STEAM'a a tu ... This password has been activated ... ma ktoś jakiś generator do steam'a czy coś ? Bardzo prosze... Gibonek poleci.
Albo może wiecie skąd kupić ?
Ostatnio edytowane przez szumi112 ; 29-06-2009 o 19:16
Nie możesz się zalogować login i hasło ?
Jak raz kupiłeś to po co znowu ?Albo może wiecie skąd kupić ?
Ściągasz instalke steam, instalujesz, podajesz login i hasło i powinno śmigasz. Opisz dokładniej problem.
No kupiłem :P ale teraz nie działa mi ( po formacie ) !! :(
Więc tak : Zainstalowałem ponownie, sciągnąłem te aktualizacje steam'a zalogowałem sie na starym koncie, myślałem że jest OK i włączam Cs'a , a tu mi sie włącza Steam ^,-- ( przypomniało mi sie że nie ściągnąłem tam czegoś żeby cs działał i że musze tego key'a wpisać ) wpisałem key'a a tu wyskakuje coś takiego :/ http://yfrog.com/08beztytuurfyj
Ostatnio edytowane przez szumi112 ; 29-06-2009 o 20:05
Ale co, ściągnąłeś instalke steama i sie chcesz zalogowac na konto ?
już sie zalogowałem ale potrzebuje cd key'a żeby dokończyć instalacje ! :P bo inaczej nic mi nie odpali... :/
Ostatnio edytowane przez szumi112 ; 29-06-2009 o 20:20
| « Nietypowy problem z wyszukiwaniem serwerow | [VIDEOPORADNIK] Find Server w CS 1.6 Non-Steam » |