Popularne odwołania do tej strony: jak slapowac przez rcona, jak kickowac w cs, war plugin css, admin cs imunitety, jak banowac i kickowac w counter strike, jak skikować w cs-ie, flaga na slapowanie, jak kikować cs 1.6
Witam!
Proszę o szybką odpowiedź na pytanie, co zmienić żebym mógł slapować, banować, kickować itd... adminów? Bo mi pisze że mają immunitet, jak zrobić aby mieli admina ale nie mieli tego immunitetu? Proszę o po moc!
Witam. Nie znalazłem odpowiednika tego tematu, więc pisze w nowym. Otóż chciałbym wiedzieć, czy istnieje jakiś dodatek czy modyfikacja do Mani Admin Pluginu, dzięki której da się wpisywać powód dla kicka, bana - coś na kształt kickowania w AMX. Proszę o szybką odpowiedź.
http://virus-strategy.com/images/bannerrotation/7.jpg
Witamy Wszystkich Serdecznie i Zapraszamy
Na nowe serwery publiczne cs1.6, teamspeak i ventrilo
Poszukujemy nowych adminow i head adminow serwerow.
moderatorow i junior adminow na forum
Kazdy znajdzie chyba cos dla siebie
W najblizszym...
Witam, otóż mam pewien problem. Chodzi mi o immunitet na moim serwerze. Zbanować to raczej siebie nie mogę, ale kicknąć i slapować tak. I tu się zaczynają schody, bo flagę "A" mam, więc teoretycznie powinienem być niepodatny na slapowanie i kickowanie, ale jednak jestem. Tutaj screen z menu
...
Siemka mam pewien problem otóż mam admina na serwie css ns i mam zainstalowane mani admin plugin w raz z Sourcemodem ,zrobiłem sobie admina dzięki programowi ClientsCreatorTool(v2.1) ale chciałbym teraz dodać kolejnego admia dla kolegi mój clients wygląda tak
i chciałbym żeby pot tym moim adminem...
Witam Mam prośebe zeby załozyć temat na forum Szukam Spara/mixa cos w tym stylu poniewaz na zadnym forum nie ma takeigo tematu a jak by było dużo ludzi zaczeło by w tu wchdzoic Pozdrawaim.
moj problem to: gdzie w plikach sie ustawia slapowanie tzn ze w amxmodmenu mam za 1 i za 5 a chce dodac za 0 oraz gdzie sie ustawia rodzaj banowania zeby banowalo na nick a nie ip
nie zamykajcie jak juz bylo bo nie znalazlem
Problemy z HLDS
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u