Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Pomocy :( Raport o błedach:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: co zrobić żeby nie wyskakiwał błąd rgsc w gta iv, fifa 11 raport o błędach, gta sa raport o błędach, nie chce mi sie włączyć cs hl luncher, raport o błedach fifa 11, fifa 11 raport o bledach, fifa 10 raport o błędach, gry i raporty o błędach, raport o błedach nie wysyłaj, wysyłam raport o błędach, gdy właczam gre minimalizuje mi sie, porque un juego me da enviar informe de errores, gta 4 włacza się i wyskakuje raport o błedach

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3797
Narzędzia wątku

Pomocy :( Raport o błedach

druciarz11 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam!
Mam taki problem... Kiedys gralem w cs normalnie, wszystko ladnie działalo, a teraz gdy chce wlaczyc cs wyskakuje mi "raport o błedach" wiecie chyba co to, mam do wyboru wysłij do.... i nie wysyłaj, oczywsice biore nie wysyłaj a i tak gra nie chce mi sie wlaczyc :( za kazdym razem mam to samo :(
Reinstalowalem cs'a 3 razy i nadal nic :(
Wiem ze byl podobny temat ale za duzo w nim nie pisze jak rozwiazac ten problem :( prosze o szybka odpowiedz
Dzieki z góry :)

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Wychowani Na Błędach- Dowód Odpowiedzialności
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Muzyka, mp3 Hip-Hop i rap
[Raport] Obraza.
Serwer: HJ TP Godzina: 14:15 Nick gracza: Steam_ID: STEAM_0:0:28773589 Za co: Obraza + opinia o rodzinie... http://img151.imageshack.us/img151/798/beztytuurpo.jpg http://img266.imageshack.us/img266/2596/beztytuu2f.jpg http://img708.imageshack.us/img708/8092/beztytuu3jd.jpg
Śmietnik
[Raport] Obraza
Data: 28.12.2009r. Godzina: ok. 20;50 Powód: Obraza Gracz obrażający: wsad ssy : ImageShack - Uderzyłem kolegę przypadkowo,przeprosiłem,ale zaczął napinac.
Śmietnik
GTA IV Raport o błędach
Siemka... Wyskakuje mi błąd jak chce włączyć GTA IV GFW lub RGSC...mam oryginałke jeśli np chce włączyć GTA IV to od razu wyskakuje Raport o błędach i nic przedtem nie robi ani po.. Minimum wymagania przeszło... Moje wymagania kompa: Microsoft Windows XP Professional Wesja 2002 Dodatek Service...
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
[nonsteam]Pomocy skiny hands SZYBKO POMOCY
Witam potrzebuje szybko pomocy gdzie wkleic dokladnie krok po kroku i co mam robic po sciagnieciu skina hands z fpsbanana.com Gdzie wkleic dokladnie Co zrobic po sciagnieciu Czy musze cos dodatkowego sciagac lub wlaczac w konsoli OGULNIE POMOCY CO I JAK Z SKINEM HANDS
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[Raport] Wyzwisko
Data: 9.08.2009r. Godzina: ok. 10:05 Powód: Obraza Gracz obrażający: wjb .! Witajcie! Coraz częściej mam dość wyzwisk kierowanych do słabszych graczy pod nieobecność adminów, nie tylko do tych słabszych bo gracze HJ wyzywają kogo popadnie. Dzisiaj napotkałem taką sytuację, postanowiłem to...
Śmietnik
Problem związany z ''nie wysyłaj'' czyli raport o błędach
Grałem normalnie w cs non steam aż tu nagle wyłączyło mi cs'a właczam ponownie i pisze :Half-life launcher i wyślij do.. i nie wysyłaj moge pokazać scena jesli bedzie potrzebny Nie wiem co robic przeszukalem google, wiaderko,boarda wszystko i nie znalazłem rozwiązania prosze was o pomoc
Problemy z CS 1.6
[HF] DWS-Raport-PL-2009
http://i39.tinypic.com/ejyjxf.jpg 01 - Intro (1:23) 02 - To Nasza Historia (5:21) 03 - Hołd Temu Miejscu (4:37) 04 - Mam Plan (4:01) 05 - Ze Skrajności W Skrajność (3:49) 06 - Kto Stoi W Miejscu Ten Się Cofa (4:44) 07 - Los W Twoich Rękach (3:22) 08 - Boisz Się Prawdy (3:49)
Muzyka, mp3 Hip-Hop i rap
Raport o błędach ! ! ! Prosze o pomoc ! ! !
Siemanko. Mam problem przy włanczania gry jak włanczam gre ledwo sie otworzy gra i zaraz sie minimalizuje i pojawia sie tambelka Half-Life Launcher RAPORT O BŁĘDACH i za kazdym razem jak pruboje wlaczyc gre to to samo.w grze mam wszystko ustawione (openGL itp.. ok]wiem bo gralem wczesniej i...
Problemy z CS 1.6
POMOCY nie zamykajcie odrazu przeczytajcie uwaznie pomocy
witam prosze was o pomoc mam problem typu ze nie wiem skad sciagnac pathe do cs 1.6 v 16 chce wersje 16 bo mam fajne servery zapisane na kompie prosze was o pomoc z gury dziekuje PANOWIE PRZECZYTAJCIE UWAZNIE PATH VERSJA 16 I INSTRUKCJA JAK MOGE PROSIC DZIEKUJE Z GURY :sad:
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz