Popularne odwołania do tej strony: co zrobić żeby nie wyskakiwał błąd rgsc w gta iv, fifa 11 raport o błędach, gta sa raport o błędach, nie chce mi sie włączyć cs hl luncher, raport o błedach fifa 11, fifa 11 raport o bledach, fifa 10 raport o błędach, gry i raporty o błędach, raport o błedach nie wysyłaj, wysyłam raport o błędach, gdy właczam gre minimalizuje mi sie, porque un juego me da enviar informe de errores, gta 4 włacza się i wyskakuje raport o błedach
Witam!
Mam taki problem... Kiedys gralem w cs normalnie, wszystko ladnie działalo, a teraz gdy chce wlaczyc cs wyskakuje mi "raport o błedach" wiecie chyba co to, mam do wyboru wysłij do.... i nie wysyłaj, oczywsice biore nie wysyłaj a i tak gra nie chce mi sie wlaczyc :( za kazdym razem mam to samo :(
Reinstalowalem cs'a 3 razy i nadal nic :(
Wiem ze byl podobny temat ale za duzo w nim nie pisze jak rozwiazac ten problem :( prosze o szybka odpowiedz
Dzieki z góry :)
Siemka...
Wyskakuje mi błąd jak chce włączyć GTA IV GFW lub RGSC...mam oryginałke jeśli np chce włączyć GTA IV to od razu wyskakuje Raport o błędach i nic przedtem nie robi ani po..
Minimum wymagania przeszło...
Moje wymagania kompa:
Microsoft Windows XP Professional Wesja 2002 Dodatek Service...
Witam potrzebuje szybko pomocy gdzie wkleic dokladnie krok po kroku i co mam robic po sciagnieciu skina hands z fpsbanana.com
Gdzie wkleic dokladnie
Co zrobic po sciagnieciu
Czy musze cos dodatkowego sciagac lub wlaczac w konsoli
OGULNIE POMOCY CO I JAK Z SKINEM HANDS
Data: 9.08.2009r.
Godzina: ok. 10:05
Powód: Obraza
Gracz obrażający: wjb .!
Witajcie! Coraz częściej mam dość wyzwisk kierowanych do słabszych graczy pod nieobecność adminów, nie tylko do tych słabszych bo gracze HJ wyzywają kogo popadnie. Dzisiaj napotkałem taką sytuację, postanowiłem to...
Grałem normalnie w cs non steam aż tu nagle wyłączyło mi cs'a
właczam ponownie i pisze :Half-life launcher i wyślij do.. i nie wysyłaj
moge pokazać scena jesli bedzie potrzebny
Nie wiem co robic przeszukalem google,
wiaderko,boarda wszystko i nie znalazłem rozwiązania
prosze was o pomoc
http://i39.tinypic.com/ejyjxf.jpg
01 - Intro (1:23)
02 - To Nasza Historia (5:21)
03 - Hołd Temu Miejscu (4:37)
04 - Mam Plan (4:01)
05 - Ze Skrajności W Skrajność (3:49)
06 - Kto Stoi W Miejscu Ten Się Cofa (4:44)
07 - Los W Twoich Rękach (3:22)
08 - Boisz Się Prawdy (3:49)
Siemanko.
Mam problem przy włanczania gry jak włanczam gre ledwo sie otworzy gra i zaraz sie minimalizuje i pojawia sie tambelka Half-Life Launcher RAPORT O BŁĘDACH i za kazdym razem jak pruboje wlaczyc gre to to samo.w grze mam wszystko ustawione (openGL itp.. ok]wiem bo gralem wczesniej i...
witam prosze was o pomoc mam problem typu ze nie wiem skad sciagnac pathe do cs 1.6 v 16 chce wersje 16 bo mam fajne servery zapisane na kompie prosze was o pomoc z gury dziekuje PANOWIE PRZECZYTAJCIE UWAZNIE PATH VERSJA 16 I INSTRUKCJA JAK MOGE PROSIC DZIEKUJE Z GURY :sad:
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u