Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Niemoge wejsc na server cs 1.6:

, , , , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1329
Narzędzia wątku

Niemoge wejsc na server cs 1.6

Nolte is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Siema. Jak chce wejsc na server i pisze Estabilting connection to server czy jakos tak to poty pojawia mi sie retriving conetion to server potem retriving conetion to server (2) (3) i tak dalej az sie wylacza. Wie ktos co z tym zrobic prosze o pomoc. Jest to CS1.6 ns v23

Odp: Niemoge wejsc na server cs 1.6

JokeR' is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Poprostu jest to server w którym są pluginy źle wgrane ale niektórzy na takie servy moga wbić a niektórzy nie... Ja taż mialem;] A jeżeli masz tam wszedzie to musisz reinstalowac lub skolować inna wersję.

Nolte is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Reinstalowałem go 2 razy wgrywałem nowsze i starsze patche ale nic to niedało. Moze sciagnac inna wersje cs albo zainstalowac jakiegos starego patcha???

[K][F] HardCor is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Też miałem taki problem.... To problem z serverem, prawdopodobnie jest z "odległego" kraju i nie możesz sie z nim połonczyć....

Nolte is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Ja próbuje sie laczyc z polskimy serverami nie z zagranicznymi

peku33 is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

To znaczy, że serwer nie odpowiada, lub coś Ci blokuje połączenie.
Zobacz, czy dobrze ip wpisałeś.

PISANIE DO MNIE NA GG Z PROŚBĄ O JAKĄKOLWIEK POMOC NIE JEST MILE WIDZIANE! Numer: 6374959

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam & Non Steam] nie moge wejsc na żaden server i nie moge postawic nowej gry
siema mam większy problem kiedyś miałem non-steam i był ten sam problem, ale teraz kupiłem steam'a. Myślałem że to pomoże, ale nic ten sam problem za każdym razem gdy podłączam się do serwera lub stawiam serwa zawsze zacina się przy ładowaniu- zawsze zacina się w tym samym miejscu przy...
Problemy z CS 1.6
garry mod 11 nie moge wejsc na server :(
Otóż mam wersje Garry mod 11 (non-steam) i nie moge wejsc na zaden "nonsteamowy" server wyskakuje mi takie coś: Disconnect: server uses different class tabels. Prosze o pomoc.
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
GMod - niemoge wejść na server!
Błagam pomocy! Ściągnąłem GMod'a i naszła mnie chętka żeby pograć z nim po necie i przy (prawie*) każdym servie po 2 kreskach ładowania wyskakuje mi okienko "setam validation rejestret" czy coś takiego a chce sobie pograć po necie!!!! Błagam pomocy!!! *Jak niby przejdzie przez to okienko "steam...
[Non Steam] Niemoge wejsc na server
Elo all. mam problem niemoge wbic na sa server wchodze na obojetnie jaki i pisze trying to reconnect w nawiasach 3 2 1 i pozniej connection time out mam patcha v.28 ;]
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] Nie moge wejsc na rzaden server
Witam! mam problem mam cs 1.6 ns patche v23 v29 jest problem gdyz w czasie wejscia na server cs nagle sie wylancza i wyskakuje takie cos: http://img8.imageshack.us/img8/4687/screengf.jpg Poradzcie cos
Problemy z CS 1.6
server niemoge dodac
188.116.2.57:27026 Ip CS Jasionka Moglby jakis mod lub administrator forum dodac moj server do dzialu server cs 1.6. Blybym wdzieczny. Niemoge tego servera dodac bo blad wyskakuje ze niemzoe pobrac informacji o nim.
OffTopic - Counter Strike
Nie moge Wejsc za zaden Server
Witam mam problem dzis sciagnolem counter strike source wyszukuje mi wszystkie servery... itp ale mam jeden problem bo na zaden server nie moge wejsc juz kombinuje godzine :( pisze mi STEAM validated Rejected czy cos takiego mam to jakies steam_appid.txt ale nadal mi nie dziala mam patcha 18 jak by...
wyzuca z csa do pulpitu i niemoge wejsc w folder Counter-Strike w Steamapps
Witam :ganja: moj problem polega na tym ze gdy wchodze do csa przez steam laduje sie jedynie tapeta counter - strike i z rozdzielczosci csa wywala mnie do xp czytalem o tym problemie ale nikt z ludzi ktorym sie udalo go rozwiazac nieraczyl opisac dokladniej jak go naprawil.. Jest jeszcze jedna...
Problemy z CS 1.6
nie moge wejsc na zaden server CS:S
Witam. Ściągnąłem z Torrentów CS:S non steam. Zainstalowałem , wszystko pięknie ładnie włącza. Próbuje wejsc na server i pisze mie komunikat "Your Version does not match the server. Please restart the game." Nie wiem co mam robic. Prosiłbym o pomoc na maila bądz na gg :9685878. Z góry dziekuje.
Niemogę wyjść z amxmodmenu
Siema , wchodzę na swoim serwie w amxmodmenu , coś tam zrobię i nie mogę wyjść z niego ( Jedyne wyjście to głosowanie mapy , zmiana mapy , ale to przy głosowaniu to i tak odrzucam później rezultat xD ) I Się pytam co zrobić żebym mógł normalnie , po ludzku wyjść z amxmodmenu klawiszem "0" ?
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz