Popularne odwołania do tej strony: jaki celownik do dgl, jak zmniejszyc celownik w pistolecie cs, bind na maly celownik, jak zrobic duzy celownik, cs nawiekszy celownik, duzy celownik cs, za duzy celownik cs, css celownik m4 dowland, bind na mały celownik, male celowniki do cs 1.6, www.pisoleta.com, maly celownik w dgl, kod na młay celownik, counter strike source za duzy celownik, mod na maly celownik w cs, male celowniki cs 1.6, celownik do m4 jak w dgl, jak mieć bardzo duzy celownik cs 1.6, jak miec maly celownik w dgl, kod na maly celownik, m4 cs, usp duzy celownik, cod 1 celownikami download
Witam Wszystkich
mam do was prozbe .
da ktos komende czy skrypta na cos takiego ze jak mam m4 czy tam ak to malutki celownik a jak zmieniam na pistoleta to najwiekszy
Odp: Jak mam m4 to maly a jak pisoleta to duzy celownik
już jest taki jeden temat i też napisałem to co chcesz bANA ?! po co drugi zakładasz. CL_dynamocrosshair "1" to masz celownik wiekszy a 0 masz troche mniejszy ale zawsze będziesz miał np. w ak mały a w usp wielki jak dasz na 640x480 to tu i tu będziesz miał małe patrząc na to z innej strony.
Pomogłem? to nie wahaj się postaw gibona!..
Odp: Jak mam m4 to maly a jak pisoleta to duzy celownik
Witam. Mam pewną prośbę :D Czy moglibyście dać mi instrukcję jak zrobił naprawdę BARDZO mały celownik w każdej broni (nie chodzi o celownik w AWP bez zoomu) tylko o taki mały - np. u deagla. Rozmiar mniejwięcej taki:
+
Aha i nie ma opcji z komendą cl_crosshair_small (czy coś takiego z...
Czesc.Dzis chcialbym was spytac jak sie robi maly celownik komedna ?Dokladniej o co mi chodzi??
Wczoraj jakis koles kazal cos wpisac bylo to cl...(tu nie wiem co wpisane bylo) 3000 czyli jakas wielkosc celownika.Gdy to zrobilem bym malutki celowniczek same heady mialem xD.Wiecie jak to zrobic...
Elo
Mam taki problem. Mam niski fps. Ze dwa tygodnie temu smigalo ladnie :) Wyjechalem i przyjechalem patrze fps 20 - 25 ;/ co sie stalo? Wiem ze jest opcja szukaj ale czytalem juz duzo tematow i zaden nie pomagal. Bardzo mi na tym zalezy bo grac sie nie da! ;/ Nigdy tak nie mialem tylko tera....
Siema,
to mój pierwszy post i potrzebuje pomocy widzialem na demku jak koles w usp mial taki maly celownik jak w ak gdy kucniemy wiecie jaka to komenda ?? bardzo potrzebuje pomocy za pomoc gibon leci :]
Siemano :peace:
Poszukuje innego celownika do awp Z ZOOM-em, ten standardowy troche jest mi nie na ręke :/ macie jakieś inne? Napisze jeszcze raz celownik do awp z zoomem inny niz standardowy.
I jeszcze poszukuje celownik do karabinu snajperskiego bez zooma. Jest coś takiego?
Pozdrawiam.
YouTube - interp in Counter-Strike 1.6
Jak on to zrobil?Ma deagla i taki maly celownik...taki celownik to ja mam w m4...jak zrobic tez taki maly celownik ale w deaglu?
Chcę się spytać co trzeba zrobić aby mając awp, bez zooma mieć celownik od innych broni tzn, celownik przy broniach bez zooma jak np. Ak bądź M4A1. Proszę o pomoc. Dam pomógł
Siemka
Posiadam steam... i od pewnego czasu czasem mi mulil cs'a jak gralem (nie moglem kucac, myszka nie trybila)
I nagle od wczoraj popoludnia mialem fps'y 20-50 a dzis rano mialem tylko 15-20 .. i wszystko sie tnie , myszka nie chodzi jak powinna , kucac nie moge ogolem wszystko sie rypie...
Siema
Chce na serwie zrobi tak zeby pod koniec mapy nie wyswietlalo vote na nastepna. Wylaczylem plugin mapchooser.amxx ale glosowanie jest nadal. Chce zeby lecialo normalnie mapcycle bo botki ciagle glosuja na te same mapy:) Co mam zrobic??
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u