Popularne odwołania do tej strony: config do cs 1.6, config cs 1.6, config do cs, cs 1.6 config, dobry config do cs, config do csa, config neo cs 1.6, najlepszy config do cs, counter strike 1.6 config, configi do cs 1.6, config w cs, cs 1.6 dobry config, gdzie jest config w cs steam, jak zmienic config w cs steam, config cs 1.6 steam, configi do csa, jak zrobic wlasny config cs 1.6, najlepszy config do csa, cs 1.6 configi, confing do cs a, jak zmienić config w cs steam, confing do cs, cs 1.6 gdzie jest config, jak zmienić config cs 1.6, jak zrobic ss w cs i gdzie go znajde
tak jak w temacie skad pobrac dobry config albo jak ktos moze to prosilbym zeby wrzucil na http://www.speedyshare.com/ bylbym bardzo szczesliwy :mrgreen:
Nie wiem po co ci czyjeś konfigi najlepiej miec swój.
1 P.S. Jak dla mnie te konfigi na pgs sa lipne
2 P.S. masz tu kilka koment do stwoznia swojego konfiga
w zwiazku z sprawa mirek wszedlem na ta stronke z configiem i biore tego konfiga tylko jest jeden maly problem niw wiem co z nim zrobc czyli jak dokladnie go podmienic :/
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Te 2 pliczki podmieniasz do /cstrike
Jest to mój config dopasowany najbardziej do NEO :)
FPS wyświetlane są tylko wtedy gdy trzymasz TAB.
nawiazyjac sciagnelem te 2 pliki i wszystko dziala tylko mam prosbe jak ta opcje wylaczyc zeby po nacisnieciu tab wyskoczyla tzn niby konsola wiecie o co chodzi
ok juz mam wszystko dobrze wszystko lux lazi tylko mam jedna pytanie jak chce napisac cos w cs to trzeba nacisnac y lub u . ja po napisaniu byle czego to wyskakuje mi w lewym dolnym rogu cos zwiazane z chat cos tam daelj i nie wiem wlasnie o co chodz dokladnie to Chat_all i dalej cos i nie wiem moze jest na to jakas komenda ??? :mrgreen:
a ja mam prośbe. czy ktos by mi mógł stworzyć config? bo ja nie bardzo wiem jak to sie robi. najlepiej tak zeby sie kupowalo na klawiaturze numerycznej (al nie nad literkami tylko na drugiej po prawej stronie)
a ja mam prośbe. czy ktos by mi mógł stworzyć config? bo ja nie bardzo wiem jak to sie robi. najlepiej tak zeby sie kupowalo na klawiaturze numerycznej (al nie nad literkami tylko na drugiej po prawej stronie)
po co komus czyjes cfg zrobice swoje
owenek3 podal linka poczytajcie i bedzie
ja robie cfg w pliku config.cfg wg mnie jest prosciej niz w jakis cfg editor czy cos takiego
pzdr
Mam pewien problem. A mianowicie: jakiś czas temu usunełam cs'a ns przez panel sterowania, usunełam również ręcznie z dysku własny config, po pół roku ściągnełam instaleke ns i zainstalowałam (jak się okazało od razu ze starym configiem), chciałam sobie wklepać ten config na steam, niestety plik w folderze velve config.cfg to standardowy config (z imieniem gracza Player itp.), chodzi mi więc o to czy da się, a jeśli tak to jak zapisać cofig z gry w pliku cfg bądź txt, bądź sprawdzić ustawienia czyli jakie mam zmiany w stosunku do podstawowego configu.
Druga sprawa to nie mogę robić SS-ów, mimo, że mam odpowiedni bing nie zapisuje mi ich nigdzie na kompie, nie zapisuje mi również na dysków screenów z amx_ss, wie ktoś jak temu zaradzić?
Witam, otóż podaję niżej mój config na podwyższenie fps z małą zmianą grafiki (jak dla mnie). Otóż proszę:
1. O wypisanie tych komend, które ZWIĘKSZAJĄ fpsy i które źle współpracują z zintegrowaną grafiką intela w laptopie.
2. Znalezienie komendy która jest odpowiedzialna za ogień z lufy z broni...
Witam, mam pewien problem z CS.
Z tego co wiem jest to spowodowane przez źle ustawiony config.
Skiny przy niskim pingu srasznie lagują, a sam gine zanim zobacze przeciwnika.
Mój internet to 6 MB, pisze 7.4(neo), proszę o podanie najlepszych ustawień ratów, cl_cmdrate i cl_updaterate, chyba że są...
Free download Win IP Config 2.7.2 | Pobierz za darmo Win IP Config 2.7.2
Darmowy program, służy do poinformowania nas o tym jakie mamy zainstalowane urządzenia sieciowe na naszym komputerze. Cechy: program podaje informacje na temat zainstalowanych urządzeń sieciowych na naszym komputerze; ta...
Witam.
Gdy wyrzucam bron i podnosze ja to nie podnosi mi ja od razu tylko musze zmienic.
Chcialbym sie dowiedziec co trzeba dopisac lub usunac z configu zeby tak sie nie dzialo...
Pozdr
Dawno już nie grałem w CSa i teraz znów zacząłem. Jednak mój net wymaga ustawien dl... , rate itp. Tu nachodzi moje podstawowe pytanie... Gdzie on się znajduję?
@edit
Dobra już znalazłem
#down
coś ci się chyba pomyliło
chcialem sie zapytac czy sa jeszcze jakies roznice pomiedzy cs.6 a cs source? czy tylko grafika sie zmienia ? bo jak sciagne css chcialem sobie wbic tego confinga co mam na cs1.6 zadziala? czy bede musial recznie ustawiac i wpisywac inne bindy ? :]
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u