Witam,
mikrofom mam sprawny, a w grze wszyscy mi mówią że strasznie szumi i że ledwo mnie słychać...a jak w opcjach biorę test mikrofonu to jest straszny szum i jest jakby echo...to co powiem cały czas sie powtarza
Proszę o pomoc ;)
POZDRAIWIAM!!
|
|
Witam,
mikrofom mam sprawny, a w grze wszyscy mi mówią że strasznie szumi i że ledwo mnie słychać...a jak w opcjach biorę test mikrofonu to jest straszny szum i jest jakby echo...to co powiem cały czas sie powtarza
Proszę o pomoc ;)
POZDRAIWIAM!!
"poruszaj" tymi suwakami w opcjach mikrofonu, powinieneś znaleźć dobre ustawienie
to nic nie daje...jak zmienię i wyłączę ustawienia i zaraz od nowa włączę to już będą od nowa na fulla...a nawet jak ruszam nimi to i tak jest to samo jak włączam test, tyle że troszkę ciszej
A masz moze zwiekszona wydajnosc mikrofonu w winszicie? umnie przez to, bardzo nie wyraznie bylo mnie slychac(a moze to ja nie wyraznie mowie :D). A jaka masz muzyczna?
ELo ...
Zrób tak : wejdz w panel sterowania>Lista urzadzen (zalezy jak to masz podpisane)>odinstaluj mikrofon>uruchom ponownie kompa z ponownym podłaczeniem mikro
Pamiętaj żeby po deiunstalacji sterwonika odłaczyc Mikrofon a po ponownym uruchomieniu na samym poczatku przyłaczyc ... POkaże ci sie komunikat ze znalazło nowe urzadzenie blablabla i masz
Ja Miałem tai sam problem i tym sposobem naprawiłem ...
Wielkie dzieki...juz dziala ;)Zamieszczone przez Blaszko
Blaszko,
ee ziomek mam prosbe help me mam mikrofon apollo AH-210 sluchawka dziala ale mikrofon nie i jak podlacze to mi sie nie wyswietla ze znaleziono nowy sprzet plx napisz na gg 13902053 help me jak napiszesz na gg to ci napisze jak probowalem ale i tak nic nie moge zrobic
| « problem z moim cs | zryty celownik w awp po zmianie rozdzielczosci » |