Mam taki problem na steamie nie mam bot'ow i chcialem zebyscie mi napisali jakie linki gdzie se moge sciagnac boty moze najlepiej z wiaderka jak jest i krotko napisac co potem jak wgrac itp.
|
|
Mam taki problem na steamie nie mam bot'ow i chcialem zebyscie mi napisali jakie linki gdzie se moge sciagnac boty moze najlepiej z wiaderka jak jest i krotko napisac co potem jak wgrac itp.
może byś poszykał google.pl nie boli naprawde.
Wiedzialem ze jakis spamer to napisze jak nie chcesz pomoc to po co to piszesz, chyba to forum jest po to zeby pomagac a nie... a jak nie umiem poszukac w google to co?
Sciagnalem juz se zbota z wiaderka, ale opis co dalej troche nie ogarniam i jakbyscie mogli napiszcie co dalej gdzie ten pliczek wpier...:)
Ostatnio edytowane przez PaXLo ; 09-07-2009 o 16:13
Wrzuc do Docelowy:\Steam\steamapps\nazwa_konta\counter-strike\cstrike_polish bądź cstrike (zależy od Twojej wersji)
Kurde,jak juz jestem na mapce i wpisze w konsole np. bot_add_ct to bierze mi sie tam analizing... i jak dojdzie do konca to sie wlacza od nowa ta mapa i znowu analizing i tak wkolko...xD help me xD
Ściągnij waypointy i wgraj do folderu maps w cstrike_polish
Prosilbym o link...dobra juz mam...zara zobacze xD oki dziala jestem twoim fanem jak zwykle leci gibonek :DDDD
Ostatnio edytowane przez PaXLo ; 09-07-2009 o 17:12
| « sxe w xtcs | po zainstalowaniu steam mam błędy..... » |