Witam, próbowałem 2 sposobów jeden z =w= a drugi z forum =w=. Wszystko według instrukcji po kilka razy robiłem, i nic. CZy na NS'ie można puszczać muze ? Prosze o pomoc.
|
|
Witam, próbowałem 2 sposobów jeden z =w= a drugi z forum =w=. Wszystko według instrukcji po kilka razy robiłem, i nic. CZy na NS'ie można puszczać muze ? Prosze o pomoc.
Ależ można :)CZy na NS'ie można puszczać muze ?
A mógłbyś mi dać jakiś tutek?
A trzeba mieć HLSS ?
Jezeli chcesz miec wiecej niz 1 nutę to tak
I dalej nie działa.
Zmieniłem z f na F. A trzeba dodać ; przed alias ??Kod:alias muza "muzaon" alias muzaon "voice_inputfromfile 1; voice_loopback 1; +voicerecord; alias muza muzaoff" alias muzaoff "voice_inputfromfile 0; voice_loopback 0; -voicerecord; alias muza muzaon" bind "f11" "muza"
; nie moze byc przed aliasem
Dales cfg Tylko do odczytu?
tak, dałem
Bardzo możliwe że server na którym chcesz to puścić nie ma tego włączonego ....
a na newgame by dało rade ?
spr. na 3 różnych servach nie działa
Spr. ale nie działa.![]()
A spróbuj z tym:
A jak mało, to...bind “KLAWISZ1″ “voice_inputfromfile 1; voice_loopback 1; +voicerecord; echo Muza ON”
bind “KLAWISZ2″ “voice_inputfromfile 0; voice_loopback 0; -voicerecord; echo Muza OFF"
Byłem na cs-guide ale nie wiedziałem że to działa na NS bo tam tylko na steamie było podane.
Dobra ogarnąłem ale jak włączam to mi tylko szumi :/ a było dobrze skonwerterowane
Ale jak puszcza muzyke to chyba przez mikrofon co nie + mówi że dobrze skonwertowane, więc sam zobacz.
Ta muzyka jest tak skonwertowana że będzie szumieć niestety ...
| « Roundsound na boty | Lagi + Lagi = Co robić? Help me people? » |