Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Czarna krew:

,

Popularne odwołania do tej strony: czarna krew, szachownica w cs 1.6 problem

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1574
Narzędzia wątku

Czarna krew

Saturn is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Witam
Ja gram na grafice software(słaba karta graficzna) i pobrałem wersję cs, która miała wgrany Blood Pack. Ja zamiast więcej krwi mam takie jakby czarne kratki i to bardzo mi przeszkadza. Może ktoś podać link do normalnej wersji krwi?

Odp: Czarna krew

bluSkay.aka is Offline
Tata Neo i Taza

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Spróbuj z tym:

bluSkay.aka zapalił Gibony od:
Saturn (14-07-2009)

Odp: Czarna krew

Saturn is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Dzięki właśnie o to mi chodziło. Gibon :)

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
krew w cs
Witam. Mam problem. Otóż chcialbym w swoim csie miec taką krew, jak na filmie annihilation 2. Ci co go nie oglądali daje linka : YouTube - ANNIHILATION 2. Spójrzcie na minute 1.27 , 1.42 , 2.01 i 2.03 (najlepiej ją wiadac ). Prosze o pomoc
OffTopic - Counter Strike
Czarna Woda Czarna Komedia z Abelardem Gizą
występują ABELARD GIZA jako KURIER AGNIESZKA SPRAWKA jako AUTOSTOPOWICZKA http://gfx.filmweb.pl/po/05/19/450519/7188788.3.jpg?l=1206588125000 Młody chłopak i młoda dziewczyna siedzą pod wielkim drzewem. Chłopak planuje dobrać się do dziewuszki, jednak nie wie za bardzo w jaki sposób. W...
Filmy komedie / komedie romantyczne
Krew
Witam , otóż gram w CS 2 lata . Od wczoraj zacząłem grać w lidze GB , ustawiłem wszystko w cfg ale jest 1 problem , krew wygląda jakoś dziwnie . Wrzucam ss i proszę o szybką pomoc :) ImageShack - Image Hosting :: dedust20006n.png
Problemy z CS 1.6
krew
jest komenda na krew daje gibonki
Problemy z CS 1.6
Żółta Krew
Witam. Chciałbym przedstawić i opisać mój problem. Otóż grałem na CSie 1.6 NS z patchem v32, odinstalowałem go i zainstalowałem ponownie bez żadnych patch'y. Wcześniej miałem czerwoną krew, a teraz po ponownym zainstalowaniu bez patch'a mam żółtą. Próbowałem to naprawić patch'em v30, bo v32 nie...
Problemy z CS 1.6
Fioletowo-czarna szachownicaioletowo-czarna szachownica
Niedawno sciągnełem CS:S wszystko mi pięknie dziala tylko gdy wklejam nowe mapki to czest prawie przy kazdej sciany, woda i inne przedmioty wygladaja jak fioletowo czarna szachownica az tak to nie przeszkadza ale po dluzszej grze bola oczy i nieprzyjemnie to wyglada. Prosze o pomoc
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
>...:::KREW:::...<
Witam tak jak w temacie jak wylaczyc krew w cs 1.6? deszcz juz wylaczylem ale krwi nie potrafie jakie komendy wpisac zeby nie bylo krwi na scianach ? nie chodzi mi o to zeby krew nie tryskala jak sie kogos strzeli... tylko zeby slady krwi na scianach nie zostawaly! nie zrozumiec mnei zle... z...
Instalacja gry i podstawy
Krew w cs 1.6
Mógłybi mi ktoś podesłac plik krwi i powiedzieć gdzie trzeba go wkleić, lub wrzucic na jakis serwer :lol: :?:
Problemy z CS 1.6
Jak zrobić żeby była krew..?
Witam. Wie ktoś jak zrobić żeby w cs'ie 1.6 była krew? Zamiast krwi mam takie żółte plamy.. W CS'ie jest zakładka lock i tam trzeba wpisać jakieś hasło (chyba na krew) i co ja mam tam wpisać? Jeżeli było proszę o link do tematu :)
Problemy z CS 1.6
krew
Mam takie pytanie jest jakas komenda na duzo krwi ??? wiem z to głupie pytanie ale czekam na dobra odpowiedz pomogł dam :lol:
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz