Witam
Ja gram na grafice software(słaba karta graficzna) i pobrałem wersję cs, która miała wgrany Blood Pack. Ja zamiast więcej krwi mam takie jakby czarne kratki i to bardzo mi przeszkadza. Może ktoś podać link do normalnej wersji krwi?
Witam. Mam problem. Otóż chcialbym w swoim csie miec taką krew, jak na filmie annihilation 2. Ci co go nie oglądali daje linka : YouTube - ANNIHILATION 2. Spójrzcie na minute 1.27 , 1.42 , 2.01 i 2.03 (najlepiej ją wiadac ). Prosze o pomoc
występują
ABELARD GIZA jako KURIER
AGNIESZKA SPRAWKA jako AUTOSTOPOWICZKA
http://gfx.filmweb.pl/po/05/19/450519/7188788.3.jpg?l=1206588125000
Młody chłopak i młoda dziewczyna siedzą pod wielkim drzewem. Chłopak planuje dobrać się do dziewuszki, jednak nie wie za bardzo w jaki sposób. W...
Witam , otóż gram w CS 2 lata . Od wczoraj zacząłem grać w lidze GB , ustawiłem wszystko w cfg ale jest 1 problem , krew wygląda jakoś dziwnie . Wrzucam ss i proszę o szybką pomoc :)
ImageShack - Image Hosting :: dedust20006n.png
Witam. Chciałbym przedstawić i opisać mój problem. Otóż grałem na CSie 1.6 NS z patchem v32, odinstalowałem go i zainstalowałem ponownie bez żadnych patch'y.
Wcześniej miałem czerwoną krew, a teraz po ponownym zainstalowaniu bez patch'a mam żółtą. Próbowałem to naprawić patch'em v30, bo v32 nie...
Niedawno sciągnełem CS:S wszystko mi pięknie dziala tylko gdy wklejam nowe mapki to czest prawie przy kazdej sciany, woda i inne przedmioty wygladaja jak fioletowo czarna szachownica az tak to nie przeszkadza ale po dluzszej grze bola oczy i nieprzyjemnie to wyglada. Prosze o pomoc
Witam
tak jak w temacie jak wylaczyc krew w cs 1.6? deszcz juz wylaczylem ale krwi nie potrafie jakie komendy wpisac zeby nie bylo krwi na scianach ? nie chodzi mi o to zeby krew nie tryskala jak sie kogos strzeli... tylko zeby slady krwi na scianach nie zostawaly! nie zrozumiec mnei zle...
z...
Witam. Wie ktoś jak zrobić żeby w cs'ie 1.6 była krew? Zamiast krwi mam takie żółte plamy.. W CS'ie jest zakładka lock i tam trzeba wpisać jakieś hasło (chyba na krew) i co ja mam tam wpisać? Jeżeli było proszę o link do tematu :)