Mam problem. :neutral:
Wgrałem sobie nowe bronie (cstrike/models/nowa broń.mdl) i gdy wybieram mapke by sobie zagrać z botami to pod koniec wczytywania wyłancza sie do menu gry :???:
PROSZE O POMOC
|
|
Mam problem. :neutral:
Wgrałem sobie nowe bronie (cstrike/models/nowa broń.mdl) i gdy wybieram mapke by sobie zagrać z botami to pod koniec wczytywania wyłancza sie do menu gry :???:
PROSZE O POMOC
to chyba jasne:
- albo złe pliki wgrałeś
- albo w złe miejsce wgrałeś
rozwiązanie: usuń i wgraj od nowa ;)
nie masz sXeI ON przypadkiem ??Zamieszczone przez Jarek5912
sluchaj to jest tak: jak Ci sie wczytuje juz ta gra i rzeczywiscie wywala Cie do menu to przyczyna tego sa na 100% modele :) Sprawdzisz wciskajac konsole (`) Mialem identyczny problemos :) Jak chcesz pograc sobie na botki musisz przywrocic standardowe modele broni :)
modele są dobre bo na serwerach działają
sXeI ON nie mam
napewno się nic nie da zrobić![]()
co z tego ze na serwerach Ci chodza...
jestem pewien ze to przez te modele...
przywroc te domyslne i obadaj czy wtedy da rade a jestem pewien ze tak, bo sam tak mialem
:neutral: Już tak robiłem i to samo było
odpal normalnie gre tak jakbys chcial pograc z botami jak Cie wywali obadaj co jest w konsoli i napisz tu
Server # 1
Server is enforcing file consistency for models/p_m4a1.mdl
Bad file Server is enforcing file consistency for models/p_m4a1.mdl
Coś takiego pisze w konsoli gdy dodałem nową M4
Jarek wniosek sie nasuwa sam,musisz usunąc model z m4ai i zainstalowac inny lub standardowy.
Miałeś racje to przez złe modele bo teraz wgrałem inną i działa
WIELKIE DZIĘKI!!!!!!!!!!![]()
Ja też mam problem z modelem AK-47 a mianowicie mam tylko kształt kałacha ale on jest cały w różowo-czarne kratki :/ gdzie można pobrać oryginalne modele do CS;S ???
| « synchronizacje pionową | Problem z krwia » |