Witam.
Gram w Cs'a non steam. I komendy głosowe np. cover me fire in a hole, są mówione po francusku. Tekstowe(napisy) są po angielsku i w takim samym języku chciałby mieć komeny głosowe.
|
|
Witam.
Gram w Cs'a non steam. I komendy głosowe np. cover me fire in a hole, są mówione po francusku. Tekstowe(napisy) są po angielsku i w takim samym języku chciałby mieć komeny głosowe.
Zainstaluj patch v23
jak zainstaluje to bede mial od razu czy musze cos zmieniać?
Ale ja mialem komendy po angielsku tylko jak na multi zaczalem grac to cos sie zwlaiło.
A jak sciagne z tad co mi podales to musze instalować patcha?? i co on daje?
Ostatnio edytowane przez domis14 ; 16-07-2009 o 22:30
a te linki z działu nie działają jak klikne jest napisane że nie ma takiej strony :/
Dajcie jakiś jednek dobry link do sciagniecia bo ja swojego Cs'a juz usunąlem :/
poszukaj na forum.
albo nie szukaj.
Forum Wiaderko - Ogłoszenia na Forum : Forum Counter Strike
Ok sciaganalem z innego źródła teraz komendy są po angielsku :)
Ale teraz mam nowy problem: Cs nie znajduje żadnych serwerów.:/
Firewall wyłączony
Porty odblokowane
Patche juz wszytskie instalowalem jakie sie da do V31
CS filtry nic nie mam zaznaczone i jak cos zaznacze tez nie znajduje
Reinstal Robilem i to nie raz
MasterServers.vdf Wkleiłem do C:/program files/valve/platform/config plik pobierałem kilka razy z róznych źródeł.
Naprawdę już nic nei mogę wymyślić.
Jeśli macie jakieś pomysły piszcie.
Ostatnio edytowane przez domis14 ; 20-07-2009 o 14:47
Masz na górze w tym dziale...
ok tylko trzeba pobrać HLDSTARTER co by to nie było i nie ma skąd :/
nie trzeba
to co zrobic plik tak jak pisałem sciagnalem i to z roznych źródeł a mimo to nie znajduje serw.
ma być dokładnie ten co w pliku rar
odpalasz batchem?
własnie niewiem o co chodzi z tym bat
pliczek, jest w załączniku.
wklejasz go tam gdzie jest hl.exe
zwykle C:\P Files\Valve\
i klikasz 2 razy na ten plik
ok wypakowałem bat'a przeniosałem do folderu odpaliłem ale gra nadal nei znajduje serwerów
a ten bat uruchomił grę?
Wgraj jeszcze raz ten master servers, tylko że z wyłączoną grą, prawym na plik -> właściwości -> tylko do odczytu
Zrobiłem wszytsko co w tym http://www.forum.wiaderko.com/instal...okol-48-a.html
tuorialu ale gdy instaluje patcha V 35 to gra mi się nie włącza. Odpalam batem i nadal to samo :/ chwile sie pojawia Cs a pozniej znika pomóżcie już tak dawno nie grałem w Cs'a
Ostatnio edytowane przez domis14 ; 23-07-2009 o 16:37
| « Cs Problem nie weim co zrobić | Problem z STEAM! » |