Popularne odwołania do tej strony: colin macrae dirt 2 auto zapis, colin mcrae dirt 2 problem z zapisem, error 5899 download, zapis cs 1.6, total commander problem z zapisem, dirt 2 problem z zapisywaniem, batman problemy z zapisywaniem, problem z zapisem gry colin dirt 2, 1,6 cfg recold, commandos 2 gdzie sie zapisuje, ninja blade problem z zapisaniem gry, commandos 2 mod 1.4 zapisanie gry, dirt 2 problem w windows 7, gta 4 problems with saveing, błąd przy zapisywaniu dirt 2
Mam problem z cfg. Chodzi o to że po ponownym uruchomieniu komputera wszystkie ustawienia się usuwają i muszę dawać "use defaults" żeby powróciło tak jak było. Gdy daje w opcjach , Light do połowy również się usuwa , ale jak dam ponad połowę to wyskakuje błąd http://img149.imageshack.us/i/beztytuunoo.jpg/. Pousuwałem wszystko stema i cs-a i pobierałem wszystko od początku i problem dalej jest. Może wy będziecie coś wiedzieć na ten temat , z góry dzięki za pomoc.
JumpStats 1.7.3 by Exolent - wersja nonsteam, z zapisem na nick w załączniku.
JumpStats
Version 1.7.3
by Exolent
Wersja Non Steam - zapisywanie na nick gracza
Witam proszę o pomoc
Chciałem przerobić BF2 mod który zapisywał by na inną bazę niż wspólną z amxbans
czyli czytał by z innego pliku niż sql.cfg np:bf2.cfg
Ver. 1.5.3
Kto pomoże ?
PS:Nie chce przekompilowanego pliku .amxx chcę aby ktoś napisał gdzie co mam zamienić
Pozdrawiam :)
Siema, przyszedł do mnie wczoraj dysk WD'eka dziś rano podpiąłem go - nie wiem dlaczego, nie było okna z biosem, i po chwili dopiero ekran bootowania xpeka.
Gdy XPek zalogował się, wyskoczyła mi chmurka że wykryto nowy sprzęt i działa poprawnie.
W moim komputerze niestety nie widzę nowego dysku....
Witam.
Mam 10letni komputer, tak wiec musze sie starac o metody "zwiekszanie fps". Probowalem roznych komend i niektore z nich dzialaja i zwiekszaja plynnosc gry.Niestety gdy zapisuje owe komendy w configu, po 2 wlaczeniu CS'a wszystko wraca spowrotem a komend nie ma w configu. Czy jest jakis...
Elo mam pewien problem .
Chciałem sobie na kompie zrobić strone html (później wysłać ) .
No i zrobiłem wszystko itp.
Później uruchomiłem przez Firefoxa i oto co sie wyrobiło :
http://zapodaj.net/b362c1878cee.jpg.html
Wie ktoś jak zrobić żeby tylko sekcje body (tak jak powinno być ) było...
Witam!
Znowu mam problemik :(
Wgrałem na serwerek mod o nazwie WarCraft3 FT. Wszystko ładnie działa, tylko Xp nie zapamiętuje :(
Dodam, że w konfigu jest wszystko ok (ustawione na zapamiętywanie).
Proszę mi powiedzieć jak to zrobić?
Z tego co czytałem to zapis odbywa się poprzez bazę SQL....
Witam zrobiłem psychostats wpisałem komendy do server.cfg i logi dalej mi zapisuje w formacie log.
Prosze o pomoc szukałem pomocy wszędzie, lecz nikt nie chce pomóc.
1. Czy jest plugin diablo mod, który zamiast używać bazy danych używałbym ftp servera?
2. Czy bf2 mod potrzebuje bazy danych do działania?
3. Moglibyście mi polecić jakieś bazy danych? Tylko żeby były dobre.
witam. mam problem z karta dziwiekowa. a mianowicie wprowadzilem sobie nowego windowsa. i gdy wlaczam obojetnie jaka piosenke i podglosnie do polowy-graja ok. ale gdy tylko dam troszeczke glosniej niz polowa od razu zaczynaja harczec i sie wylaczaja. mam zintegrowana karte dzwiekowa relatek ac97...
Otoz mam taki problem z counter-strike'em 1.6 non-steam chce se z botami pograc daje new game klikam na wybierz mape i nic nie ma, zadnych map. wychodze z gry wchodze do folderu cs'a cstrike->maps i wszystkie mapy sa pliki wad w samym folderze cstrike tez i co to moze byc robilem reinstall i nic...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u