Popularne odwołania do tej strony: podejrzenie galerii nk programy, jak odblokowac vac, jak odblokować zablokowaną galerie na nk, jak sie odblokuje konto w metinie 5, jak zablokowac swoj profil na nk, zostałem zablokowany w plemionach jak samemu sie odblokowac, jak odblokować konto z orange, jak zobaczyć zablokowaną galerię nk, jak wejść na nk gdy strona jest zablokowana, jak odbanowac konto w ikariam, jak obejrzeć zablokowaną galerię na naszej klasie, jak odblokować konto na nk, zablokowali mi konto na fotce, nasza klasa pobranie zablokowanej galerii, jak zrobic zeby nie miec konta zablokowanego metin2, jak włamać się na zablokowane konto, jak zobaczyc zdjęcia jesli galeria zablokowana, zablokowane konto na chomikuj, skarga do administratorao zablokowanie kata fotki .pl, jak odblokowac galerie na nk mimo ze jest odblokowana, konto premium do oglądania zablokowanej galerii na nk, steam zablokowany przez gry w które nie grałem, nasza klasa jak odblokować swoje konto, wlamanie sie na zablokowana galerie na nk, odblokowanie zablokowanych galeri w nk
Kolega ma ze mną serwer, zablokowali mu konto na steam, steam ma ponad miesiąc. Zablokowali mu konto nie wiadomo za co, normalnie grał, CZITÓW NIE MIAŁ NA PEWNO. Grał uczciwie. Zablokowali mu Steam, grał dobrze. Żaden serwer mu nie działa, prócz tego co kupiliśmy... Tak to zablokowane. SCREENY :
Wiecie może co może być za powód? Jak to naprawić... Proszę... Dam 3 GIBONY !
Ostatnio edytowane przez MaTeUsZeQ ; 21-07-2009 o 16:01.
Ale widze że to jest za podejrzenie oszustwa więc, jak do nich napiszesz i spytasz się czy mają jakieś DEMKO albo coś bo inaczej nie maja prawa zablokowa.
P.S.
Pisz po angielsku do nich :D
i już VALVE mu je odblokuje uważaj jak tak by było to połowa ludzi co mają ban VAC by pisali, i nie wciskaj kitu, że grał FAIR!
Bo valve banuje zawsze za coś może miał jakies ine skrypty nie dozwolone, niech kupi nowe konto :)
Gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się!
Nie no, coś musiał mieć :P Za darmo umarło, także w tej kwestii. Bany z dupy dają tylko dzieci neo, które dorwały admina na jakimś serwerze. Nie ma bata - gość musiał odpalić cheata. Może jak oglądał jakieś demko to przez przypadek wbił na jakiś serwer chroniony VAC-em z cheatem? Jeśli tak to niestety - głupota boli. Nowe konto Steam + Nowy CD-Key. Innej opcji nie ma.
Ostatnio edytowane przez Drill ; 24-07-2009 o 11:20.
Witam, kupiłem kilka garry's modów jako gifty, na jednej, a potem na drugiej karcie, teraz są zablokowane, wydaje mi się że tylko na te, ponieważ (idac za supportem steama) nie mozna kupic duzo tych samych gier pod rząd, a wiec kiedy odblokuja? Napisałem do supportu, ale od 24h nic, miał ktoś takie...
Siemka zrobiłem takie cos wymiary 300x300 to chyba sygna ale mogę sie mylic lookac i oceniac :
http://img221.imageshack.us/img221/6935/hookupsdevilgirlsexyskazb8.gif
http://img221.imageshack.us/img221/hookupsdevilgirlsexyskazb8.gif/1/w300.png
LINK :...
Witam.
Mam taki problem, otóż gdy wszedłem na steama to mi sie wyswietlilo "zablokowany na niektorych bezpiecznych serwerach z powodu podejrzewania oszustwa"
od razu mowie ze nie czitowalem ! nie weim co sie moglo stac pozdrawiam i czekam na posty! gibon
siema wiec tak poszukuje klanu ns
gram:okolo 2 lat
kim jestem:snajperem i nie tylko :]...
Auto detecting CPU
Using Pentium II Optimised binary.
Auto-restarting the server on crash
Console initialized.
scandir failed:/home/hosting/cs59d95g61/./valve/SAVE
scandir failed:/home/hosting/cs59d95g61/./platform/SAVE
Protocol version 47
Exe version 1.1.2.5/Stdio (cstrike)
Exe build:...
http://www.sendspace.com/file/yxi568
demka waza po spakowaniu okolo 160 KB wiec nie problem z obejrzeniem , zrobilm im psikusa tzw motyw z brama, juz tlumacze o co kaman : jak ktos ma wh to wiadomo jaki ma wyglad tekstur i innych detali,brama jest tak cienka ze wh w ogole nie odroznia od reszty...
Wiec:
Ma koles czita AB + WH tylko ze AB ma na innym guziku niz normalny strzal raz strzela normalnie a raz przez AB a co do WH to zawsze jak gdzies skampilem to mi zapodal heda i lecial dalej nie patrzac w inne rogi czy ktos nie skmapil! czyli widzial mnie przez sciane.
Link do dema:
>KLIK<
...