Mam poważny problem a mianowicie gdy włączę jakąś grę np. cs:s, pogram trochę (różnie to jest czasem pół minuty nieraz nawet 20) zawiesza mi się komp i nie ma z tego żadnego wyjścia jak tylko reset kompa. Niestety to dzieje się za każdym razem. Sytuacja powtarza się nie tylko na cs'ie, tak samo mam na Fifie, Mobile Forces, Delta Force, NFS na innych grach też chyba by tak bylo tylko na Warblade mam spokój. Całkiem niedawno komp był w serwisie. Przeczyścili pakę, podopinali kable, robili coś w BIOS'ie ale z tym nic nie zrobili chociaż było im mówione, wzięli 6 dych. Problem występuje już od ok. 1.5 roku i występuje TYLKO podczas grania, jak zminimalizuje grę to taka sytuacja nie ma miejsca. Gry mi chodzą dobrze to jest tylko tak: gram, gram a tu jakiś pisk w głośniku, albo w pace pisk, czasem nic ale obraz na monitorze jaki był taki zostaje no czyli się zawiesza i nie ma innego wyjscia jak tylko RESET. Ogólnie nie mogę sobie pograć bo go ciągle zawiesza. Mam Windowsa XP, procesor AMD Athlon 2200+ 1.81GHz, 1GB RAMu kompa mam już ok. 6 lat. Ja nie wiem co jest z moim kompem ale może wy mi pomożecie.