ProSto Team
|
|
1-EXamTeam
2-SpeedTeam
3-OgarTeam
4-EgzaTeam

Jesteś tak głupi ze sobie sam nie możesz wymyslic nazwy klanu wymyśl jak ci sie podoba poskacz po stronach napewno cos ci wpadnie w oko.
Gościu malinowy wymyśl najlepiej sam to ci da satysfakcje ja jak mam coś wymyślić jeżdze wzrokiem po przedmiotach w domu albo gdzieś przerabian nazwy i wychodzi cośtam ;]
Jeśli nie masz nazwy dla klanu/serwera/nicku, to proponuję zastanowienie, czy znasz ludzi z którymi będziesz grać itp. Chodzi mi, np. o profile na n-k itp. rzeczy... Jeśli tego nie masz, to na razie odłóż zakładanie klanu, chyba że to ma być tylko 4fun i nawet serwa nie będziecie uruchamiać...
Jeśli, jednak już to wszystko spełniasz i nawet masz serwer, to spróbuj obmyślić, czy wasz klan jest zwariowany, czy na odwrót. czy na serwerach dużo gadacie i macie gdzieś staty (np. jak ja), czy jedyne wasze słowa, to "długa!!" "gala!!" itp. a poza tym siedzicie cicho, jak zombie... Nazwę polecam wymyślić samemu, bo ona sama po jakimś czasie wpadnie ci na język...
Po co się w ogóle udzielacie ludzie jak nie macie nic do powiedzenia odnośnie tematu?? Tylko spamujecie! Żal mi was Typy, dzieci non steama! a gościu że nie umie wymyślić nazwy to nie musicie mu przypominać o tym w co drugim poscie... NeOsTrAdA tP... Ehhh
Jak tak chcecie posty nabijać to idzcie do działu zabawy i gry na forum! i tam piszcie w "liczymy do miliona" czy w innym temacie!! Noob'S
Ps. mYm - meet Your mother
Banda Murzynów Z Ruskiego Poloneza
^kS. Kaban Squad

OFP | haXor
OFP- Only For Pro
PomoGleM!?? BardZo SiE CieSZe!!!
| « Nie ciekawa sytuacja kradziez STEAM'a | wysoki ping - nic nie pomaga? » |