Popularne odwołania do tej strony: jak zrobic celownik do awp, celownik do awp bez zooma, celownik awp bez zooma, jak wlaczyc celownik w awp, awp crosshair no zoom, pobierz celownik do awp cs 1.6, jak ustawic celownik w awp cs1.6, no se me ve el punto rojo en el francotirador cs 1.6, cs 1.6 mira para awp, jak włączyć celownik w awp, celownik w awp bez zooma, puntito de mira para el awp, jak uruchomic celownik w awp cs, celownik bez zooma do awp, jak zrobić celownik do awp, jak zrobic celwonik do awp, awp no zoom crosshair, awp bez celownika, cruz awp, skins para cambiar mira de awp en cs 1.6, cs 1.6 mira para awp sin zoom, celownik awp do cs zoom, celownik w zoom awp, awp zoom, celownik do awp cs 1.6 ściągnij
A po co ci ten celownik ?? I Tak bedziesz mial zeza bo bez zooma awp niedziala :P
Jedyne co mozesz to chyba scout bez zoom strzela dobrze :P Ale To jest niedozwolone w ligach itp
tak nawiasem miałem kiedyś taką czarną krope przy celowniku do scouta, ale szło to z tym że miałem problem z sterownikami i grałem na Software, po przejsciu na OpenGL + nowe stery problem znikł.
Barzdzo przepraszam,że sie komuś wrzynam w temat ale chodzi mi właściwie o to samo tylko,że ja po ściągnięciu i wsadzeniu do models nie uzyskalem zmiany. To znaczy dalej nie mam celownika bez zooma. co mam zrobić??
Witam. Mam pewną prośbę :D Czy moglibyście dać mi instrukcję jak zrobił naprawdę BARDZO mały celownik w każdej broni (nie chodzi o celownik w AWP bez zoomu) tylko o taki mały - np. u deagla. Rozmiar mniejwięcej taki:
+
Aha i nie ma opcji z komendą cl_crosshair_small (czy coś takiego z...
Hej mam problem mam zrobiony celownik do awp i mi działa bez zażutu ale jak wchodze na serwer w którym trzeba właczac sXe to wychodzi mi błąd i wyłacza się gra! chce usunoć ten celownik ale niewiem jak! jak usónoć celownik by spokojnie grać z sXe!?
Siemano :peace:
Poszukuje innego celownika do awp Z ZOOM-em, ten standardowy troche jest mi nie na ręke :/ macie jakieś inne? Napisze jeszcze raz celownik do awp z zoomem inny niz standardowy.
I jeszcze poszukuje celownik do karabinu snajperskiego bez zooma. Jest coś takiego?
Pozdrawiam.
Witam
nie wyswietla mi sie ta kropka na srodku celownika w awp znalazlem tutaj
http://www.forum.wiaderko.com/poradniki-do-counter-strike-1-6/15196-celownik-w-awp-z-przybli-eniem.html
niby rozwiazanie ale obydwa sposoby nie dzialaja:sad:
jest jeszcze jakis sposob abym przywrocil ta...
Wytłumacz mi ktoś różnicę między small a na przykład auto-size? Wielu graczy gra na small bo mówią że lepiej i takie tam ... Ale czemu np. neo z mym-u gra na auto-size ? Wytłumaczy mi ktos o co w tym biega ?
Chcę się spytać co trzeba zrobić aby mając awp, bez zooma mieć celownik od innych broni tzn, celownik przy broniach bez zooma jak np. Ak bądź M4A1. Proszę o pomoc. Dam pomógł
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u