Witam po wgraniu tej modyfikacji celownik nie wyświetla się poprawnie, wygląda to tak:
![]()
Może wie ktoś co zrobić, by nie było tego czarnego tła?
Z góry dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam
|
|
Witam po wgraniu tej modyfikacji celownik nie wyświetla się poprawnie, wygląda to tak:
![]()
Może wie ktoś co zrobić, by nie było tego czarnego tła?
Z góry dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam
Mógłbyś powiedzieć jak? Skąd go pobrać?Zamieszczone przez Avenger
PS w innych broniach celownik wygląda normalnie.
Wgrałem tamten celownik i dalej jest to czarne tło...
A po co ci ten celownik ?? I Tak bedziesz mial zeza bo bez zooma awp niedziala :P
Jedyne co mozesz to chyba scout bez zoom strzela dobrze :P Ale To jest niedozwolone w ligach itp
weź ten:
http://www.cs16.pl//pobierz/celownik_awp,20.html
tak nawiasem miałem kiedyś taką czarną krope przy celowniku do scouta, ale szło to z tym że miałem problem z sterownikami i grałem na Software, po przejsciu na OpenGL + nowe stery problem znikł.
Luii, to jest ten sam co wszędzie -.-
![]()
miałem ten problem i sterowniki do karty graficznej pomogły,krystse pobierz jakieś
seba masz racje
To co widac u niego to raczej Software ma wloczone. Jesli tak wlocz OpenGL i wszystko powino byc wporzo^^
Właśnie chodzi o to że nie mogę włączyć OpenGL bo wyskakuję jakiś błąd. Mam za słabą karte graficzną (Nvidia GeForce 64MB MX/MX) Czy brak sterowników?Zamieszczone przez Diablos xD
krystse, ja na takiej grałem przez ponad pół roku.
Tak, to wina sterowników. Zainstaluj nowe i celownik będzie śmigać :)
Barzdzo przepraszam,że sie komuś wrzynam w temat ale chodzi mi właściwie o to samo tylko,że ja po ściągnięciu i wsadzeniu do models nie uzyskalem zmiany. To znaczy dalej nie mam celownika bez zooma. co mam zrobić??
Idź Ty stąd... najlepiej do szkoły, skoro czytać nie umiesz.Zamieszczone przez Infernal^
| « Konkretny problem | Poszukuję BINDA » |