|
|
mapę wywal z cstrike/maps i pobierz od nowa przy połączeniu na serwa lub ściąg z neta
a czat napraw tak:
http://www.forum.wiaderko.com/topics...zyj-vt3409.htm
Nie karm trolli !!!Zamieszczone przez Luii
Masz Counter-Strike 1.6 czy Source ?
widac na screenie że 1.6Zamieszczone przez Avenger
Ej przedstawie moj caly problem od poczatku....
Instalujac csa wszystko bylo dobrze ale niemoglem grac ani na nuke,cbble,vertigo (na necie bo pisalo ze mapa sie rozni) i jeszcze jakiejs mapie. usunalem vertigo, nuke i cbble all bylo dobrze na nuke i cbble moglem grac ale na vertigo niemoglem ... pisalo ze niemoze otworzyc de_vertigo.wad.. napisalem tu na forum powiedziano mi zebym zainstalowal de_vertigo.wad do folderu cstrike, zrobilem to ale mapa jest rozowo, czarna mimo to jednak dziala :o zrobilem tak jak mowil luii ale niestety niepomoglo... niewiem co robic, naprawde szkoda ze ta mapa mi niedziala bo jest jedna z moich ulubionych .... wie ktos moze jak pomoc?
jak jest tak ulubiona to możesz ściągnąć innego cs`a i zainstalować od początku :)
mnie to jakos niesmieszy. pozatym jest jedna z ulubionych. a pozatym nienabijaj sobie postow bo naprawde mi zalezy na rozwiazaniu tego problemu
1. poza tym pisze się oddzielnie :)
2. to jest naprawdę dobry sposób - jak zainstalujesz nowego cs`a to i mapa od nowa się zainstaluje :)
Goście z forum wycieli ci psikusa i dali tekstury w kwadraty.
Podaj nazwę serwera, a tym czasem spróbuj to :
Oryginalna tekstura de_vertigo -->Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
| « Skok w boki | Mam problem z Menu csa » |