Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu malutki problemik (potrzeba):

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 571
Narzędzia wątku

malutki problemik (potrzeba)

cs. is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam mam maly problem ze znaleziem odp na moje pytanie. Moje pytanie brzmi
Czy wie ktos jak zrobic zeby czas reakcji zmiany broni na np deagla byl odrazu np. z ak zmieniam na deagla i odrazu jest. A nie czekam az wyciagnie ,poniewaz to zadlugo trwa i bardzo szybko padam w takich sytacjach. Z gory dziekuje za pomoc

Odp: malutki problemik (potrzeba)

wozil is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

poczytaj, to chyba to było: http://www.forum.wiaderko.com/poradn...e-mozliwe.html

Nick steam: wojtas05

Odp: malutki problemik (potrzeba)

bluSkay.aka is Offline
Tata Neo i Taza

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[KUPIĘ] LAPTOP jakiś malutki ;)
Kupie jakiegoś małego zadbanego laptopa. Specyfikacja obojetna zastosowanie : GG, skype, WWW Pisać PW.
Audio
ZARABIAJ 50 do 300 ZLOTYCH ZA WLACZONY MALUTKI PROGRAMIK NA MIESIAC!!
Wejdź na stronę Sunny-PTP : earn money easily and freely on the internet - Registration lub kliknij w baner. http://en.sunny-ptp.com/bambou_us.gif Otworzy nam sie formularz rejestracyjny który wypełniamy jak poniżej: login = minimum 6 literek Email address: nasz adres email Confirm email...
Internet i sieci
Potrzeba 1
Ponieważ jest to sklejka mamy chęć zgrania się dopiero potem będziemy myśleć o czymś na poważnie Oczekujemy: Wiek: +15 Pozycja: Shooter Staż: +2 Jeśli zauważe że steam nie jest wczesniej niz Sierpień '09 to bb Składki, ESL, Mutacja, VT, itp. : ON Puacz, Napinka : OFF
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
[Steam & Non Steam] Server [1 malutki blad]
Witam. Mój problem polega na tym, ze po smierci sciemnia sie ekran i nawet komenda wpisana do server.cfg nie pomaga na to. Jest jeszcze jakis inny sposob?/ Problem pojawil sie wtedy, kiedy gralismy spara z kolesiami i wczytalem cfg esl, a pozniej spowrotem Ustawienia Publiczne (Server.cfg), wiec na...
Problemy z CS 1.6
[RS] Stefan Malutki (2006)
http://gfx.filmweb.pl/po/26/67/362667/7132161.3.jpg Stefan Malutki ROK PRODUKCJI: 2006 OGÓLNE: XVID, DVDRip, 700 MB, 94 minuty VIDEO: 624x336, FPS:25 AUDIO: polski dubbing, MPEG Layer-3 dane naprawcze - 10%
Filmy animowane, bajki
potrzeba plików
ServerBrowser.vdf i MasterServers.vdf to są potrzebne mi pliki żeby wyszukiwało mi serwery jak ktoś ma to niech da bo te co patrzyłem na forum to już nie dziełają
Problemy z CS 1.6
Potrzeba Podstawowego Cfg.
Witam Potrzebuje CFG taki Odrazu po zainstalowaniu..Cs'a Bez żadnych Bindow na Kupowanie Broni Czysty .Cfg Załączcice tutaj Pls ;) Szukalem Forum nie ma takiego tematu tzn. Są ale z Bindami.. Pozdro&Pocwicz (kocham to xD):faja::ganja:
Problemy z CS 1.6
Potrzeba;p
Elo.Potrzebuje cfg do esla na fast! tylko nie że komendy mam wpisać tylko cały gotowy cfg!
Problemy z CS 1.6
Potrzeba Pluginy
Ma ktoś taki Plugin, że daje say i pisze /sell :arrow: i enter to sprzedaje mi broń jak mam i dostaje $$ widziałem to na TiP tylko admin pała nie chciał mi go użyczyć plx o link\ dnx z góry :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Szukam pluginu AMX/AMXX
Potrzeba mi pluginu...
Jak sie nazywa lub z kad można pobrać plugin ktory podczas rzucania granatem pokazuje w lewym dolnum rogu jaki granat polecial :P :wink: :smile: Prosze o pomoc
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz