Witam mam maly problem ze znaleziem odp na moje pytanie. Moje pytanie brzmi
Czy wie ktos jak zrobic zeby czas reakcji zmiany broni na np deagla byl odrazu np. z ak zmieniam na deagla i odrazu jest. A nie czekam az wyciagnie ,poniewaz to zadlugo trwa i bardzo szybko padam w takich sytacjach. Z gory dziekuje za pomoc
Wejdź na stronę Sunny-PTP : earn money easily and freely on the internet - Registration lub kliknij w baner.
http://en.sunny-ptp.com/bambou_us.gif
Otworzy nam sie formularz rejestracyjny który wypełniamy jak poniżej:
login = minimum 6 literek
Email address: nasz adres email
Confirm email...
Ponieważ jest to sklejka mamy chęć zgrania się dopiero potem będziemy myśleć o czymś na poważnie
Oczekujemy:
Pozycja: Shooter
Staż: +2
Jeśli zauważe że steam nie jest wczesniej niz Sierpień '09 to bb
Składki, ESL, Mutacja, VT, itp. : ON
Puacz, Napinka : OFF
Witam. Mój problem polega na tym, ze po smierci sciemnia sie ekran i nawet komenda wpisana do server.cfg nie pomaga na to. Jest jeszcze jakis inny sposob?/ Problem pojawil sie wtedy, kiedy gralismy spara z kolesiami i wczytalem cfg esl, a pozniej spowrotem Ustawienia Publiczne (Server.cfg), wiec na...
ServerBrowser.vdf i MasterServers.vdf
to są potrzebne mi pliki żeby wyszukiwało mi serwery jak ktoś ma to niech da bo te co patrzyłem na forum to już nie dziełają
Witam Potrzebuje CFG taki Odrazu po zainstalowaniu..Cs'a Bez żadnych Bindow na Kupowanie Broni Czysty .Cfg Załączcice tutaj Pls ;)
Szukalem Forum nie ma takiego tematu tzn. Są ale z Bindami..
Pozdro&Pocwicz (kocham to xD):faja::ganja:
Ma ktoś taki Plugin, że daje say i pisze /sell :arrow: i enter to sprzedaje mi broń jak mam i dostaje $$ widziałem to na TiP tylko admin pała nie chciał mi go użyczyć plx o link\ dnx z góry :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Jak sie nazywa lub z kad można pobrać plugin ktory podczas rzucania granatem pokazuje w lewym dolnum rogu jaki granat polecial :P :wink: :smile: Prosze o pomoc
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u