WItam! szukałem na forum i znalażłem dużo tematów z gfx.wad którego nie ma w folderze cstrike. ja go tam wypakowałem i wyskakuje mi taki błąd:
Couldn't find "decals.wad" in "DEFAULTGAME" search path
Nie do końca rozumiem o co chodzi ;/... Prosze o nie zamykanie tego tematu dopuki nikt nie udzieli takiej odpowiedzi dzieki której mój problem się wyjaśni...\
wszystko OK ale szybkosc pobierania to 1kb/sek o.0 3 dni to ja czekac nie bede :/
wczoraj sciagalem z torrenta jakiegos, ale nie zadzialał. Po prostu nie chcial się włączyć instalator, bo od nowa wszystko próbowałem zrobić
Problem skończony odinstalowałęm cs'a sciągnełem z innej stronki i zadziałał. Lecz kolejny problem jest taki że nie moge dodać serwów do favourites a mam oatcha v23 :/
Otóż mam problem, albo wiecie co? Po co pisac lepiej oglądać :P
Tutaj jest mój filmik na youtube o co chodzi z tym błędem
YouTube - Garry's mod 11 problem z instalacją
Witam.
Gdy instaluję Adobe Photoshop (we wszystkich wersjach tak jest!) wyskakuje Inicjowanie Instalacji, pasek dochodzi do końca i instalator Adobe się nagle wyłącza bez żadnego komunikatu... W menadżerze zadań znikł - tak jakbym sam anulował instalację.Taki problem występuje we wszystkich...
witam pobralem z neta gre swat 4 w plikach rar i podczas instalacji wyskakuje mi blad : Content/Sound/ScriptedVO/Abomb_call.ogg.Zweryfikuj czy plik instnieje i czy masz do niego dostep. Nie wiem co robic tyle czasu pobieralem gre a tu zonk :) Mozecie mi jakos pomoc??
Witam.Pszepraszam że zawracam głowę ale mam problem z patchem w CS.
Chodzi o to że gdy zainstaluje już CS'a to zaraz po tym instaluje patch v23, bo podobno ten jest najlepszy.Gdy zainstaluje grę i patcha i odpalam skrót z pulpitu o nazwie Counter Strike 1.6 Non Steam to wyskakuje mi błąd i pisze :...
Grałem kiedyś w CS wszystko dobrze cacy działoło ale po jakiś roku czyli od tygodnia chciałem nagrać cs i znowu zaczać ciupać
Inastalacja przebiegla dobrze i wszystko mam zainsalowane Counter Strike 1.6 Non Steam
no ale jak właczam gre jest czarny ekran później słychać muzykę i okno się wyłącza...
Grałem kiedyś w CS wszystko dobrze cacy działoło ale po jakiś roku czyli od tygodnia chciałem nagrać cs i znowu zaczać ciupać
Inastalacja przebiegla dobrze i wszystko mam zainsalowane Counter Strike 1.6 Non Steam
no ale jak właczam gre jest czarny ekran później słychać muzykę i okno się wyłącza...
Mam problem z instalacja pokemoda :( Szukam kogos kto pomoglby mi to zrobic ;] Wszystkich chetnych proszę o kontakt na GG: 976192
lub posilbym o jakis doklady i polski poradnik dotyczacy instalacji tego wlasnie moda :)
Z gory thx :wink: :D
PS. Za pomoc dzieki ktorej uda mi sie...
Po instalacji csa pojawił mi się taki błąd:
http://img387.imageshack.us/img387/455/screennp1.png
Kiedyś instalowałem csa z tego samego źródłą i działał normalnie a teraz nie działa:/ proszę o pomoc.
Witam:) mam problem z botami w New Game,a mianowicie po wlaczeniu jakiej kolwiek mapy i chcac dodac bota badz do TT badz do CT w ~ wyskakuje mi: Unkown command: bot_add_t.Co zrobic abym mogl znowu grac z "botkami" w New Game?? Z gory bardzo dziekuje:) (problem wystapil po instalacji patcha v23)
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u