Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Modele z cs:cz do cs 1,6 ns:

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: modele cs cz w cs 1.6

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 4959
Narzędzia wątku

Modele z cs:cz do cs 1,6 ns

AseDI is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Potrzebuje modeli jak w temacie mile widziane linki do rs...
szukałem lecz nie znalazłem wiec pisze tu
Z góry dzięki

.e4sY is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

http://www.fpsbanana.com/skins/games/3

Wchodzisz na tą stronke i szukasz sobie tego co chcesz ;) Pózniej podmieniasz :)

Tam masz: bronie, paczki Terro & CT, noże itp

hazz :)

www.pgc-cs.eu

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Własne modele w CS | Modele klanowe TAK!
Przedstawię wam, jak zrobić sobie model do cs'a wyglądający jak ten poniżej: 1. Pobieramy Jed's Half-Life model viewer. Jed's Half Life Model Viewer 2. Instalujemy + uruchamiamy. http://img408.imageshack.us/img408/6223/36528015.png http://img715.imageshack.us/img715/7614/14779271.png 3....
Poradniki do Counter Strike 1.6
Modele do cs 1.6
Witam szukam modeli do cs 1.6 modeli z II wojny światowej czyli granaty broń noże itp.. muszą być z II wojny światowej ;P macie jakieś ? bo na FPSBANANA nie działają ;/
OffTopic - Counter Strike
Modele CS
Czy jesli na serwerze podmienie modele i wgram np zlotego Deagla to kazdy bedzie mial zlotego czy normalnego?
Szukam pluginu AMX/AMXX
[Steam] Modele
Witam, chciałbym się zapytać że przy podmienieniu modeli na steam z wersji nonsteam a mianowicie XTCS, jest możliwość zbanowania konta steam ?
Problemy z CS 1.6
[Steam] modele
możedcie mi powiedzieć czy modele podrabianie jest dozwolone? powiedzmy zmieniam skin m4 i ide na esl dozwolone?
Problemy z CS 1.6
Modele z css do cs
przeszukujac strone fpsbanana.com nie znalazlem duzo fajnych modeli do broni. mam barzo dobry sprzet wiec mi zalezy na wygladzie ale nie chce przechodzic na css i mam prosbe przetlumaczy mi ktos te stronke FPSBANANA > Tutorials > CS > Modeling > How to convert CS:S skins to CS 1.6
OffTopic - Counter Strike
Modele
Witam, otóz potrzebuje wszystkie standardowe modele cs'a 1.6. Bo podmieniłem je i teraz chce wrócić to tych podstawowych. Prosze o link do downloandu. Będzie ofc pomógł bo to ejst mi bardzo potrzebne. Chciałbym standardowe -modele postaci -broni -paki -hostów kurczaków Ogólnei całe...
Problemy z CS 1.6
modele
chcialbym zebym mogl podmienic na moim serwerze wlasne modele broni i postaci i zeby inni to widzieli bo jesli dam swoje to inni niemoga na to wejsc bo sioe nie sciaga jak temu zaradzic.dam pomogl:D
Szukam pluginu AMX/AMXX
Modele
Mam pytanie. Kupilem konto steam i wkleilem modele z Nonsteam do Steam ale nie mam tych nowych postaci. Czy moge miec je od nowa bez reinstalacji CS ?? Moze mi ktos dac te pliki do sciagniecia do podmiany ? i czy to pomoże ?
Instalacja gry i podstawy
Modele
Siema, mam problem a dokładnie pytanie, chciałbym mieć żeby wszyscy TT byli tacy sami (l33t), CT też (SAS), czy moge skopiować plik np. l33ta, zmienić jego nazwe i podmienić do innych? Czy nie będzie żadnych "ubocznych efektów" ? Chce tak ponieważ lepiej sie rozróżnia postacie ;)
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz