po wymienieniu karty z g4ca 6600 le 256 mb ramu na ati radeon hd 3450 asus 512 mb ramu wszystkie gry chodza mi naprawde dobrze oprocz counter strike :/ juz 3 dzien mecze sie z isntalacja sterownikow ktore najpierw zainstalowalem najnowsze pozniej latke omega drivers ati a teraz starsze dolaczone do plytki z karty
moj komp to pentium 4 2'8ghz matka gigabyte dysk seagate 80gb 1gb ramu
na poprzedniej karcie nie mialem problemow zadnych z csem oprocz maksymalnej ilosci fps bez podkrecania tej karty rownej 60
po zainstalwoaniu nowej karty fps zwiekszylo sie do poziomu 100 klatek na sekunde natomiast gra zamiast poprawic swoja plynnosc jak na zlosc przestala satysfakcjonowac sciany zaczely warpic ( pixele rozmywac sie w pionowe kreski, kwadraty ) myszka zaczela sie przycinac na pixelach podczas celowania aimowanie i wszelkie jego proby sa nie do wykonania poniewaz przy szybkim obrocie myszki lub przy duzym natezeniu pixeli ( kilku przeciwnikow obok siebie , duza glebia ekranu ) sie przycina
dzisiaj ogarnalem to jakos , zaisntalowaem inen sterowniki jeszcze dodatkowolatki i imho probowalem oll sposobow aby pozbyc sie nieprzyjemnych efektow , udalo sie polowicznie poniewaz mam 75 fpsow stale grafika wyglada w grze olsniewajaco i nic nie przycina oprocz ruchow kursora
wyglada to tak jakby przycinal sie na pixelach
mozna sobie to latwo wyobrazic : siedzisz na dmie i celujesz w kolesia , dostaje leb chcesz sie obrocic bo 2 cie bile z tylu z full auto ale ty nie mozesz sie obrocic bo sie kursor przycina i nie zdazysz tego ogarnac bo padniesz po repspawnie stoi przed toba przeciwnik i nie zdazysz na niego nacelowac bo zbyt szybki ruch myszka spowoduje to ze sie przytnie
nieiem dlaczego tak jest ale juz nie mam sily :/ probowalem wszystkich moim zdaniem mozliwych wariantow i to nic nie pomoglo :C plx help me cuz hopeless i think :S dunno why :(