Witam
Mam 2 problemy...
1. Niedawno ściągnąłem CS 1.6 Non steam... jako że dawno nie grałem włączyłem sobie boty (już miałem po instalacji CS "fabrycznie") i zacząłem grać... Gra była przyśpieszona tak że ledwo kliknąłem "W" to juz byłem przy następnej ścianie lub na mapie awp_city jestem po jednej stronie mapki naciskam W i jestem na drugiej stronie... Czas jest przyspieszony ... ogolnie wszystko... na poczatku reinstale pomagały lecz teraz... nie pomaga... usunąłem CS z rejestru reinstalowalem 5 razy nic nie dalo... (instalowałem na różnych partycjach) jak wejde na server też gra "chciałaby byc przyspieszona" lecz "server nie pozwala" i jest tak ze przyspiesza dobiega do sciany cofie na pozycje jaka być powinna i tak cały czas... czas mapy zmienia się tak: 2:34 > 2:21 > 2:33 i tak caly czas... Dodam że czytałem FAQ lecz zawarte tam informacje na ten temat i pomoc nic nie dala...
2. Nie wyświetla mi serverów w Zakładce Internet... kumpel dał mi ip do servera na którym gra.. muszę dodać go do Favorites a dopiero potem mogę się połączyć poprzez kliknięcie na Connect to server .... jest kilka serverow z roznymi trybami rozgrywki... Diablo Mod, Death Run itd i mozna sie przelaczyc np z Death Run na Diablo mod za pomoca komedy /servers i wybrania z listy danego servera... w ten sposob rowniez laczy... ale znalazlem ip do innego serva (dla testu) wpisalem w konsoli connect [ip tego serva] i rowniez nie połączyło :/
Czekam na szybką pomoc
Pozdro RaZoRPL