Popularne odwołania do tej strony: cs vista, counter strike vista, w_loadwadfile couldn t load gfx.wad cs 1.6 vista, cs i vista, vista cs, cs dla visty, vista counter strike, cs a vista, cs-vista, vista muli cs, couter strike vista
Witam mam problem z cs steam mam laptopa z systemem vista,gdy wchodzę na server załadują mi się trzy paski i sie zawiesza cancel nic nie opowiada muszę wychodzić ctrl+alt+delete proszę o pomoc
Witam wszystkich forumowiczów
Mam problem z Vistą. Szukałem rozwiązania na różnych forach ale nic nie zadziałało.
Włączam komputer i wszystko działa bez zarzutu. W momencie kiedy wchodzę na dysk C i próbuje się dostać do któregoś z folderów znajdujących się na tym dysku np. muzyka bądź filmy...
Witam mam problem mianowicie gram na lapku
3 gb ram procek dwu rdzeniowy jak wyżej piszę System Vista
Karta graficzna zintegrowana OPEN GL
problem tego typu że nie wiem jak zwiększyć FPS
Gdzie mam szukać w właściwościach tej magistrali szeregowej ?
Witam.
Mam Problem ,a mianowicie Posiadam Windows Vista Home Premium ,a takze sluchawki z mikrofonem na wakacjach dostalem ten komputer (Laptop)
Preblem lezy w tym, ze sluchawki dzialaja dobrze ,ale Mikrofon strasznie cicho chodzi ,na cs 1.6 ventrilo itp.
Wszystko wszedzie jest na full.
Na...
witam jestem nowy i mam ogromny problem
na poczatek moj sprzet: laptop toshiba x200-25g c2d t7500 2.2, 3 gb ramu; geforce 8700M GT vista home premium 32
wiec tak moj problem polega na tym ze mam cs 1.6 z patchem v23 i jak wchodze na jakis serwer to gra sie zacina na ekranie powitalnym i nic sie...
Mam problem, instaluje se Cs wszystko jest ok, nagle instalacja sie zacina i wyskakuje mi blad. Mam Viste. Tutaj link do screena
FotHost.pl - darmowy hosting zdjęć, obrazków, własne albumy-lololo.jpg
Mam Counter Strike z PacSteamT kiedy połanczam się z serverem to gra sie zawiesza i sie nie ładuje prosze o pomoc mam ustawione na 1 rdzen i nic nie daje
witam mam mały problem a mianowicie po zainstalowani włanczam grę i nie widze zadnych napisow co ztym zrobic dodam ze jak sie przeloncze na xp na tym samym laptopie to wszystko dziala normalnie tyle ze na xp-ku nie dziala mi net
Ps sory za blendy ale pisze z psp i tu nie mam polskiej czcionki