Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Logo Creator:

,

Popularne odwołania do tej strony: hattrick logo creator, logo creator online, tworzenie logo klubu hattrick, l2 crest maker download, dj logo creator online, instalki pl halflife logo, free logo cs, graphic creator cs, hlf logo creator, clan tag maker cs 1.6, loga hattricka, hlc half life logo creator za darmo do pobrania, aaa logo jak zapisać plik jako jpg, online clan logo maker, free downloade cs 1.6 logos, cs 1.6 darmowe loga

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 7032
Narzędzia wątku

Logo Creator

artek744 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Zrbiłem wszystko tak jak było napisane w poradnikach itp. wszystko ładnie działo ...
ale niechcący usunołem ten plik tam skąd był wklejony ... gdy robie znów tak jak mi karzą w poradnikach ... nie pokazuje sie nic a jak wklejam ten tempal... cos tam (czy jakoś tak) to nie ma pliku którego on zastępuje (czyli tego hl.exe) a jak instaluje od nowa logo creator to nie pokazuje mi bym znalazł od nowa ten plik ...

Czy mógł by mi kotś pomóc :cry: ... z góry dzięx :D

Morti is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Napisz poprawnie bo nic z tego nie zrozumiałem,żadnego pliku hl.exe nie musisz podmieniać :/

Wystarczy że HL Logo Creator utworzy Ci plik tempdecal.wad ty wklejasz go do folderu /cstrike / valve /cstrike_polish ( dla upewnienia się ) ,ustawiasz prawym przyciskiem na plik "Tylko do odczytu" ,czy też inaczej "Read Only" i wszystko śmiga...

artek744 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

ok ... wielkie dzięki :D ... bardzo mi pomogłeś ... teraz ja pomoge ci klikając na pomógł

Morti is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Lubię pomagać.
Można zamknąć.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[FS-FSN]Laughingbird The Logo Creator MegaPack 5.2 Retail+Logo Sets
http://i640.photobucket.com/albums/uu124/srdjanculic/RAPIDSHARE19/Launghbird%20logo/slika2.jpg Laughingbird The Logo Creator MegaPack 5.2 Retail+Logo Sets Create incredible logo designs that look like a Photoshop guru spent hours laboring over! Its like having your own logo design studio without...
Archiwum forum
[Steam & Non Steam] HL Logo Creator Win7
witam, mam problem z programem half-life logo creator pod windows 7. pobieram go stąd Halflife Logo Creator | Counter-strike 1.6 @ cs 1.6 instaluje pojawia się okno ze następuje proces (włączenia instalacji). okno znika a okno od "instalowania programu" się nie pojawia. próbowałem wiele...
Problemy z CS 1.6
[langtitle=fr]The Logo Creator MegaPack 5.2 Retail + Logo Sets :creez vos logos en 2 min[/langtitle]
http://www.uploadpix.org/images/slika2.jpg Laughingbird The Logo Creator MegaPack 5.2 Retail + Logo Sets | 180 MB Voici un logiciel qui risque fort d'aider les personnes qui créent leur activité, leur association ou leur club sportif. Le principe de The Logo Creator est de transformer d'une...
Archiwum forum
Laughingbird The Logo Creator MegaPack 5.2 Retail Logo Sets
Laughingbird The Logo Creator MegaPack 5.2 Retail Logo Sets http://img717.imageshack.us/img717/8941/7400x570.jpg Laughingbird The Logo Creator MegaPack 5.2 Retail Logo Sets | 182MB Create incredible logo designs that look like a Photoshop guru spent hours laboring over! It's like...
Archiwum forum
Laughingbird The Logo Creator MegaPack 5.2 Retail Logo Sets(HOT)
Laughingbird The Logo Creator MegaPack 5.2 Retail Logo Sets http://i50.tinypic.com/2ik8q6e.jpg Laughingbird The Logo Creator MegaPack 5.2 Retail Logo Sets | 182MB Create incredible logo designs that look like a Photoshop guru spent hours laboring over! Its like having your own logo...
Archiwum forum
Problem z HL Logo Creator
Witam szukałem poradników jak zrobić własne logo w Counter Strike Source programem HL Logo Creator i nigdzie nie znalazłem. Próbowałem zrobić tak jak się robi w Counter Strike, lecz sprej był nadal zwykły. Proszę o odpowiedz czy da się zrobić tym programem logo w Counter Strike Source. Wiem, że...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[Steam & Non Steam] Problem z HLC logo creator 2.3
Witam mam problem dotyczacy HLC logo creator, gdy zalączam obrazek wskazuje plik hl.exe i klikam Make WAD wyskakuje mi błąd '' Cannot create file c:\lumpy.bat. " nie wiem o co chodzi prosze o pomoc.
Problemy z CS 1.6
The Logo Creator 5.1 [Download]
http://img301.imageshack.us/img301/6214/logotx.jpg The Logo Creator 5.1 This program's title speaks volumes about its purpose: The Logo Creator includes many templates for developing logos or modifying existing ones. However, the tool's time-consuming download and complicated functionality are...
Multimedia i grafika
HL Logo Creator
Gdy HLLC prosi mnie o wskazanie pliku hl.exe to ja nie mogę go znaleźć!! Mam zainstalowanego CSS'a i nigdzie tam nie ma żadnego hl.exe!! Proszę o pomoc nie wiem co robić!! Jak miałem CS 1.6 to tam był plik hl.exe i mi HLLC chodził!! Proszę o pomoc :!:
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
HL Logo Creator
Witam jeżeli to zły dział to proszę o przeniesienie tematu Zrobiłem w HLC logo i wkleiłem plik do folderu cstrike_polish i tego loga nie ma w opcjach cs'a. Jak mam go użyć?? PS. Jak zrobić przeźroczyste tło w HL Logo Creator
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz