Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu fast download [ nie tylko mapy]:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: mapy do margonem download, wichrowe szczyty mapa do margonem download, mapki do margonem download, mapa truckerska samp download, mapa taka zeby byla biedronka euro truck simulator

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 6603
Narzędzia wątku

fast download [ nie tylko mapy]

.b is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

potrzebuje linka strony gdzie mozna wrzucic katalogi i dodac do server.cfg sv downloadurl : stronka

prosze o linki do stronek gdzie takie cos moge zrobic

JaCo is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

daj 50 zł to ci wrzuce plik na mój serwer www :p

188.165.19.22:27031 - PGC-CS.EU [GUN GAME] !! Rekrutacja Na Administratorów !!
Wejdz -
http://pgc-cs.eu/
http://allegro.pl/show_item.php?item=1458311575

.b is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

hmm pomysle daj gg ;p

JaCo is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

masz w profilu ;|

188.165.19.22:27031 - PGC-CS.EU [GUN GAME] !! Rekrutacja Na Administratorów !!
Wejdz -
http://pgc-cs.eu/
http://allegro.pl/show_item.php?item=1458311575

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
SKLEJE COS NA STAŁE TYLKO OGAR!! FAST!!
Elo nie będe pisał duzo szukam oporowych graczy ktozy chcą coś osiągnąć (lany czy cos takiego) Wymagam: wiek +15 staz 2+ skill on mutacja on mozg on napinka off zgranie on i TP!!
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Gra sie tylko do 15 rund i automatyczna zmiana mapy
Tj w temacie. Szukam pluginu, dzięki któremu po 15 rozegranych rundach następuje zmiana na mape z mapcyclu (tam mapy już będą). Aha i mam plugin Allow_round_finish.amxx, jak ten plugin już dostane, to ten moge wyrzucic z serwera ?
Szukam pluginu AMX/AMXX
server tylko standardowe mapy
siema szukam polskiego servera tylko ze standardowymi mapami.. prosze pisac
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Mam tylko niektóre mapy z maps ;/
Mam swój własny serwer HLDS, wszystko pieknie działa, że aż miło. Ale do wyboru mam tylko niektóre mapy z 7000 wgranych w maps. Np. W csstrike/maps mam 600 map fy_xxx, a do wyboru mam 6. O co tu kaman, bo juz nie ma na jakich mapach grac normalnie.
Problemy z HLDS
GameLook Turniej CS 1.6 1 on 1 NOWOSC !FAST CUP! Tylko 4 zawodnikow!
http://gamelook.ugu.pl/templates/MusicPlanet/images/top.jpg Witam wszystkich i zapraszam na nowosc jakim jest turniej fast cup! Fast Cup-w turnieju uczestnicza tylko 4 druzyny trwa on 3 dni 1 dzien na zapisy 2 dzien an rozegranie pol finalow i ostatni dzien na final :) Dzieki temu mozemy w bardzo...
Liga Counter Strike 1.6 Non Steam
Kick reason tylko na say, mirror damage bez bugów, cele mapy.
Witam, chciałbym prosić o przerobienie reason kicker 4.0, tak aby wiadomość nie zaśmiecała HUD, a była wyświetlana tylko na say. Zależy mi też na tym, aby plugin był kompatybilny z amx_show_activity, nie miał bugów, a przy wyrzuceniu nie było strony, na którą można się odwołać. Kolejną sprawą...
Pisanie pluginów AMXX
1 Do GB i ESL [ FAST ] Tylko Poważni
Dużo Nie Będę Pisał .... Szukam 1 Ogarniętego Typa Do GB i ESL (2on2) ..... Oferuje .... Wiek - 16+ Staż - 4+ All Programy Kanał VT
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Zapraszam na server CS:S .Tylko mapy Fy & Aim .Szybka rozrywka mnóstwo fragów.
Zapraszamy na serwer CS:S .Tylko mapy Fy & Aim .Szybka rozrywka mnóstwo fragów. Adres serwera: saec.ath.cx:27015 :-0 wpisz lub skopiuj do konsoli : connect saec.ath.cx:27015.
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Liga Fast Hand Style ! 1vs1 ! Tylko aim_map Sprawdź Się!
Witam, zapraszam na lige steam/nonsteam 1vs1 Zapisywać się można na stronie Ligi : www.fasthandstyle.fora.pl Gdy zbierzemy 32 graczy zaczynamy grać systemem pucharowym, dlatego spiesz się aby złapać miejsce w lidze! :wink: Liga ma pokazać skilla jakiego prezentujesz, wygrana pokazuje to że...
Archiwum forum
DM tylko na mapy surf.
Witam, jak zrobić aby DM działał tylko na mapach surf? A może ktoś mi napisze plugin który by za to odpowiadał? Tylko nie chce pluginu w którym jest jaka kolwiek protekcja, tj że w niektórych miejscach nie można zbijać. Chcę też aby można było wychodzić z klatki. Ale podstawowe pytanie to pierwsze...
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz