Witam dzisiaj zakupiłem grę "Counter-Strike 1 Anthology" I w pudełeczku z tego co wiem powinna być kartka z kluczem steam której nie posiadam czy steam znajduje sie gdzieś indziej i nic nie wiem. Z góry dziękuje za pomoc
|
|
Witam dzisiaj zakupiłem grę "Counter-Strike 1 Anthology" I w pudełeczku z tego co wiem powinna być kartka z kluczem steam której nie posiadam czy steam znajduje sie gdzieś indziej i nic nie wiem. Z góry dziękuje za pomoc
a gdzie kopiłeś , I czy gra byla zafoliowana ?

Jeśli zafoliowana i kupiłeś w np: empiku musisz to do nich zgłosić.
Gra była nowa w folii i plastikowym pudełku ochronnym.
Kupiona Była W Tesco nie wiem czy dobrze zrobiłem ale akurat bylem to wziełem
wątpię zeby ci zwrócili kase albo wymienili bo kazdy moze wyciągnąć kartkę w domu i powiedzieć ze nie bylo, tak wiec jesteś kase w placy

Ale jest opcja oddania na gwarancje konsultantka w tesco powiedziala ze powinni to zrobic
to na co czekasz, wracaj i oddawaj niech ci wymienią, jeśli nie będą chcieli tego zrobić możesz kupić klucz na allegro albo nawet u lukiego, płytę do instalacji będziesz już miał lecz stracisz CS:CZ
może i przyjmą ale i tak nic nie zrobią bo np ja mogę isc do domu wyciągnąć kartke i zgloscic ze nie mialem daja mi nowa i sprzedaje, tak wiec udowodnic ze nie miales kartki jest wrecz niemożliwe

Własnie jest z tym lipa a w empik odrazu ci sprawdzaja czy jest steam ?? ;]
Ale powiedziala ze jest mozliwosc oddania pieniedzy :D
możliwość jest, ale nie licz na to, ja kupowałem w sklepie i nawet jak by nie bylo to by mi wymienili :) znajomości,
a w empiku to podejdz do sprzedawcy i spytaj sie czy np jak otworzysz przy nim i okaże sie ze nie ma kartki to czy ci wymienia, no i bedziesz wiedzial

Ale jakoś mi sie nie chce wierzyc, że nie było cs-keya -.-
Napewno dobrze sprawdziłeś ? Z jednej strony masz kartke i tam powinno wszystko byc, chyba, że to jakiś jeden z miliona przypadków :O
Jeżeli tak to musisz postapic jak koledzy wyżej pisali.
byq1946, ale masz problem... Bierzesz paragon + grę i idziesz reklamować. Jeśli nie chcą przyjąć z powrotem towaru do sklepu, bo już folię ściągnąłeś, to bierz zgrzewarkę do łapy, poszukaj jakiejś grubszej przezroczystej folii, zgrzej pudełko i może przyjmą... Albo powiedz, że płyty nie czyta twój napęd DVD i testowałeś jeszcze u paru innych osób i też nie działa. Wówczas nie ma bata - muszą wymienić.
albo sprawdza na swoim kompie :)Albo powiedz, że płyty nie czyta twój napęd DVD i testowałeś jeszcze u paru innych osób i też nie działa. Wówczas nie ma bata - muszą wymienić.

Zeby plyta nie zaskoczyla, wystarczy pare malych naciec zrobionych cyrklem.

Jadem jutro do tego burdelu i niech zwracają a nie jakieś smuty będą mi pieprzyli a co do steam na co tylko chcesz mogę przysięgać że nie było go ;/
ale to i tak nie ma szans teoretycznie.. jesli odchodzisz od kasy to raczej nie przyjmuja reklamacji nawet jesli tak mowia.. to przysla ci plytke z kartka ze to twoja wina ze sa naciecia rysy itp (bo to tez malo prawdopodobne zeby byly w pudelku..)
co do kartki to tez nie powinni bo ile to na chlopski rozum wziac wyjac i wrocic "z placzem" ze nie ma cd-keya
aczkolwiek probowac zawsze mozna :p
No jak cos to mozesz powiedziec im ze jaka jest sprawa ze nie bylo ale dlazcego nie sprawdziles gry od razu ?? czy jest w środku wszytko przy nich ?
Twój błąd możesz miec kase w plecy ...

CD-key o ile dobrze pamiętam jest na małej książce na pierwszej/ostatniej stronie albo na 1 w środku/styłu ... o ile w ogóle była tam taka książka ...
tam nie ma książki, tam jest jedna pojedyncza kartka z lewej jak sie otworzy, i tam jest cd-key

| « straszne lagi pomocy | problem z alltalk » |