Elo all. mam problem niemoge wbic na sa server wchodze na obojetnie jaki i pisze trying to reconnect w nawiasach 3 2 1 i pozniej connection time out mam patcha v.28 ;]
|
|
Elo all. mam problem niemoge wbic na sa server wchodze na obojetnie jaki i pisze trying to reconnect w nawiasach 3 2 1 i pozniej connection time out mam patcha v.28 ;]
na wszystkich serwerach tak masz ? czy tylko na wybranych ?
Moim zdaniem zmień patcha
Tak jak wyżej napisał B3rr.O proponuję zmienić patcha. Osobiście poleciłbym ci v23, który możesz znaleźć na tym forum pod linkiem http://www.forum.wiaderko.com/instal...er-strike.html. Następnie zjedź do NonSteam Patch v23, plik z patchem, który nie wygasł jest przedostatni. Miłej gry :-)
spróbuj reintstall cs
Ściągnij CS z pewnego źródła, potem patch v23b (polecam jak już nie można kupić steama :D ).
Sieć serwerów CS 1.6 DiabloMod Deathrun FFA CS 1.6 Download Mapy Mody Pluginy :: Zobacz Forum - Clienty i Patche
Przecież wy wszyscy polecacie mu to samo :f To nie wina patcha. Po prostu odblokuj grę w firewallu (inne nazwy: zapora sieciowa, zapora ogniowa) tak, by miała pełen dostęp do łączenia się z siecią i wszystko będzie w porządku.
| « Problem ze sterowaniem | Spadki Fps nawet do 20 » |