Witam,
Szukałem ale nie mogę znaleźć..
Mógłby ktoś dać linka do "legalnego wh" ? Chodzi mi dokładnie, gdy ktoś ode mnie dostaje, jest dźwięk... Wiem, ze bylo to gdzies. :???:
|
|
Witam,
Szukałem ale nie mogę znaleźć..
Mógłby ktoś dać linka do "legalnego wh" ? Chodzi mi dokładnie, gdy ktoś ode mnie dostaje, jest dźwięk... Wiem, ze bylo to gdzies. :???:
Snack ,to jest tak zwane cziterstwo :neutral: :neutral:
Nie... na PROsiaczku to chyba było... czy gddzie tam..
No to widocznie jest to plugin.Nie ma 'legalnych wh'.Jest taki plugin że widać jak trafisz kogoś przez scianę , a dokładniej ilość dmg'a.Nie... na PROsiaczku to chyba było... czy gddzie tam..
Ja tylko nazwałem to "legalnym wh", i nie jest to plugin !! Skoro nie wiesz o co chodzi, nawet nie próbuj pomagać, bo tylko spamujesz.
Chłopie nie ma "legalnego wh" .... jak chcesz ze poczitowac to idz se na cs-hacked i se sciagnij haxy i graj. Myśle że temat do zamkniecia![]()
1. Nie reklamuj takich gówien.Zamieszczone przez bartu233
2. Nie wiesz? Nie wypowiadaj się...
Dobra, uproszczę wam.. i oznajmiam że jest to legalne...
Np. Ktoś jest za ścianą, ja walę w ścianę, i słyszę jak koleś obrywa, więc wale znów... proste ?
nie o to chodzi... :( to nie plugin... tylko taki dźwięk.. i nie że pokazuje ile hp, tylko dźwięk jest
Snack, o losie ... xD nie kumam Cie w ogole ... jezeli strzelasz i słyszysz dzwiek , i ten ktos oberwie , to raczej jest to plugin ... pozatym mylisz cos... wh (widze przez sciany etc.) a Ty cos z dzwiekiem ... :neutral:

Ale tak to się nazywa xD bo wiesz kto gdzie jest.... i to nie jest plugin.
Chodzi Ci o te dźwięki ta?
Zamieszczone przez seba
Zamieszczone przez Snack
seba ? PROSTE ?..:p
Nie dźwięk tylko dźwięki zacznijmy od tego (zależy gdzie trafisz), po drugie nie znajdziesz tego w polskim necie, po trzecie jest to na pewno na jakimś zagranicznym forum.
Dlatego zwracam się do Was czy pomożecie znaleźć.
Snack, to się nazywa S....h...Nie udziele Ci więcej informacji na ten temat bo nie wiem,znalazłem na googlach jakiś artyukuł.
JEst legalne Wh do kupienia za BArdzOO duze pieniadze. Ale to cos odemnie na ten temat sory za Spamik
Hahaahah..nie no zaraz z krzesła spadne..JEst legalne Wh do kupienia za BArdzOO duze pieniadze. Ale to cos odemnie na ten temat sory za Spamik
I jakie opcje masz w tym legalnym wh?
Hahahahaa dobre ... wogule ten teamat powinnien byc dawno w koszu.JEst legalne Wh do kupienia za BArdzOO duze pieniadze. Ale to cos odemnie na ten temat sory za Spamik
I mówią to ci, którzy mają wiecęj postów nabitych i więcej razy pomogli i sie pytaja czy jest cos takiego jak wh legalne hahaha zal
Nie ma czegoś takiego jak legalne wh, chyba że masz taki dar od boga.
Wszelkie podmianki w ligach są zabronione.
[ Dodano: Sro 19 Mar, 2008 ]
i już wszycho mam
| « Dwa problemy z CS 1.6 Final Release! | Celownik awp » |