Mam XTCS, a tam odpala sie gre z pliku cstrike.exe wiadomo że sxe injected musi byc odpalny z hl.exe, wie ktoś co zrobic ??
|
|
Mam XTCS, a tam odpala sie gre z pliku cstrike.exe wiadomo że sxe injected musi byc odpalny z hl.exe, wie ktoś co zrobic ??
też mam ten sam problem, używam CS 1.6 Final Release (XTCS) i nie ma programu takiego jak hl.exe tylko jest jakis hltv.exe...
mam aktualnego sXe injected i odpalam go przed rozpoczeciem gry, a jak juz zaczne grac to po chwili mnie wywala :???: (czarne tlo, bla bla bla..)
Jak m prawidlowo dzialac XTCS z sXe injected? Co trzeba zrobic?
Czy ktoś wie jak pomoc?
Bardzo łatwo... Trzeba zmienić nazwę pliku cstrike.exe na hl.exe i np. na pulpicie stworzyć nowy skrót do cs'a (standardowo c:/games/xtcs): C:/Games/XTCS/hl.exe -nomaster -game cstrike
To pozwoli uruchomić sxe i inne rzeczy, które działają tylko na plik hl.exe
Przepraszam, że odkopałem stary temat, ale odpowiedzi nie było więc napisałem. Może przyda się także komuś innemu.
Pozdrawiam
moberek
siemanko, słuchaj mobereks , jak zrobiłęm tak jak napisałeś to zamiast xtcs włacza mi sie half-life. więc pytanie jak konkretnie to zrobic, program jakis czy cos. pliss odpowiedz.
ps; wiem ze dawno było napisane ale teraz potrzebuje bo chce własne logo a czyta mi tylko hl.exe POMÓŻCIE.
Pomoże ktoś ?? PLISSS
| « Steam problem help! | BOTy » |