Ustaw Swiatlowod 10M i daj region Benelux lub po prostu Poland
|
|
Ustaw Swiatlowod 10M i daj region Benelux lub po prostu Poland
Ok Dziękuje może nie o tyle co zmniejszyło ping lecz go ustabilizowało może ktoś ma jescze inne pomysły zapraszam do tematu . A ty łap Gibona :)
Zadzwoń do TP i przestaw im problem. Jeśli za pierwszym razem powiedzą, że u nich wszystko w porządku - nie zrażaj się tym, odczekaj parę dni (do tygodnia), gdyż oni lubią siedzieć i gadać, a do czynów im strasznie daleko :) Miałem dokładnie taki sam problem, a wina leżała po ich stronie. Po drugim telefonie i po odczekaniu ok. 15 minut od rozmowy pingi wróciły do normy ;)
Zbyszek223 jak byś nie wiedział on napewno już sobie poradził:)
Popatrz na datę...
jeśli dalej masz ten problem bo ja miałem ping 40-50 i zadzwoniłem do neo i powiedziałem że mam tryb interlaved i żeby przetawili na fast potem przyjeli zgłoszenie i po jakimś czasie typ zadzwonił i mi zrobił i teraz mam 10-40(max)
ping 20 na necie 512 b nie chce mi sie wierzyc.. ja na 1 mb mialem 30-40 a co dopiero 512, teraz mi w ogole kompa jakos muli i mam ciagle 60-80 pingu, wiec jak amsz 60 na 512 to nie jest tak zle.
Wielkość transferu neostrady nie ma znaczenia, albo raczej ma ale niekoniecznie więcej oznacza niższe pingi, raczej jest odwrotnie. Nie warto przechodzić na wyższą opcję jeżeli chcesz mieć niższe pingi w grach, będzie kosztować drożej i nic nie da, poza szybszym downloadem oczywiście ;) .
| « Nie slysze kroków | Problem z prywatnym serwerem eserv.pl » |