Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6 |
Serwery forum.wiaderko.com
|
|
|
 Odp: Problem Ping Neostrada 512 |
|
|
|
|
Junior Mod
Poziom upalenia:

Doświadczenie: pali bongi
Spalił:
45 za 33 wypowiedzi
Postawił: 31
|
Ustaw Swiatlowod 10M i daj region Benelux lub po prostu Poland
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Starsza lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 4
|
Ok Dziękuje może nie o tyle co zmniejszyło ping lecz go ustabilizowało może ktoś ma jescze inne pomysły zapraszam do tematu . A ty łap Gibona :)
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0
|
Zadzwoń do TP i przestaw im problem. Jeśli za pierwszym razem powiedzą, że u nich wszystko w porządku - nie zrażaj się tym, odczekaj parę dni (do tygodnia), gdyż oni lubią siedzieć i gadać, a do czynów im strasznie daleko :) Miałem dokładnie taki sam problem, a wina leżała po ich stronie. Po drugim telefonie i po odczekaniu ok. 15 minut od rozmowy pingi wróciły do normy ;)
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Junior Mod
Poziom upalenia:

Doświadczenie: pali bongi
Spalił:
45 za 33 wypowiedzi
Postawił: 31
|
Zbyszek223 jak byś nie wiedział on napewno już sobie poradził:)
Popatrz na datę...
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
el Wymiataczos
Poziom upalenia:

Doświadczenie: popala gibony
Spalił:
13 za 13 wypowiedzi
Postawił: 14
|
jeśli dalej masz ten problem bo ja miałem ping 40-50 i zadzwoniłem do neo i powiedziałem że mam tryb interlaved i żeby przetawili na fast potem przyjeli zgłoszenie i po jakimś czasie typ zadzwonił i mi zrobił i teraz mam 10-40(max)
Jeśli tobie pomogłem i chcesz się zrewanżować to KLIKNIJ !!
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: palił z lufki
Spalił:
1 za 1 wypowiedź
Postawił: 0
|
ping 20 na necie 512 b nie chce mi sie wierzyc.. ja na 1 mb mialem 30-40 a co dopiero 512, teraz mi w ogole kompa jakos muli i mam ciagle 60-80 pingu, wiec jak amsz 60 na 512 to nie jest tak zle.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
prawie jak pro
Poziom upalenia:

Doświadczenie: kręci gibony
Spalił:
84 za 79 wypowiedzi
Postawił: 7
|
Wielkość transferu neostrady nie ma znaczenia, albo raczej ma ale niekoniecznie więcej oznacza niższe pingi, raczej jest odwrotnie. Nie warto przechodzić na wyższą opcję jeżeli chcesz mieć niższe pingi w grach, będzie kosztować drożej i nic nie da, poza szybszym downloadem oczywiście ;) .
|
|
|
|
 |
 |
|
Podobne wątki
|
| Temat |
Forum |
|
Szybka neostrada / netia / dialog i wysoki ping.
Często przy przejściu na wyższy pakiet internetu bądź po prostu zakupie szybkiego internetu obserwujemy dość wysokie opóźnienia w grze. Standardowe porady typu wyłączenie programów, optymalizacja komputera nie pomagają. Więc nasuwa się jeden...
| Problemy z CS 1.6 |
|
Witam. mam problem i to bardoz wielki. 2 miesiace temu miałem net 1,3 mb/s z neostrady .. Na poczatku wszytsko dobrze działało pingi niski ok 18 ms. I zaczelo się w zeszłym roku.. . W lutym nagle ping sie zwiekszył 80-100 ms ;(. Probowalem wszytskiego. I nic wielgie G!.. No i nadszedl listopad...
| Problemy z CS 1.6 |
|
Witam!
Mam od dłuższego czasu problem z internetem.Mam Neostrade 1Mb (ADSL Modem). Moje pingi wynoszą 50-70 , przy czym u kolegi z połączeniem 1Mb u lokalnego dostawcy wynoszą 10-20 . Komputer jest po formacie więc żadne problemy z zaśmieceniem jego nie mogą wystąpić .
Proszę o pomoc !
| Problemy z CS 1.6 |
|
Czesc.Grajac na serverach gamesnetu mam okolo 16-20 msa.Czasami ping skonczy (co 30sec ) na 2-3 sekundy do 35.To przez neostrade czy moje wlasne ustawienia?Nie odblkowalem 20% pasma w gpedit.msc ani nie uzywalem tcp optimizera.
| Internet i sieci |
|
Witam mam neostrade 1mb przed formatem normalnie moglem grac w gry multiplayer ale po formacie co chwile mi przerywa polaczenie na przyklad gram w cod4 to mi wyskakuje napis przerwane polaczenie trwa to jakies 3-5sec.
Z gory dziekuje :)
| OffTopic - Counter Strike |
|
Mam Neostrade 1 Mb I ping taki jaki sami widzicie :P 60-70 ms..... nie wiem kompletenie co z tym zrobic...wczesniej mialem ping 30 gora a teraz ....
moze wie ktos z was jak temu zaradzic :(
http://www.speedtest.net/result/544335213.png
| Internet i sieci |
|
Witam, mam taki problem otóż,
mam Neostrade 640 kb/s
dzielę ten internet na 3 kompy w moim domu poprzez router
problem jest taki ze od 3 dni mam ping non stop po 300-400 mimo tego że odłączone są wszystkie komputery oprócz mojego sprawdzałem nawet na modemie neostrady, dalej to samo u brata w...
| Problemy z CS 1.6 |
|
Witam.
Komp po formacie, cs swiezo zainstalowany, patch v26 zainstalowany, zadnych p2p nie ma, infekcji tez. Problem nastepujacy: ping ok 110ms, skacze do 2000ms czasem wiecej. Rate ustawione wedlug HLTooLz, nie wiem co mam robic, bo gdzie nie wejde to kick za ping. Ustawienia video: 960x ilestam,...
| Problemy z CS 1.6 |
|
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Witam...
Moze ktos poradzi bo juz nie wiem gdzie mam szukac ratunku nie to zeby bolało ale rece opadaja jak nas ruch*** w tej neostradzie... :wink: Zamowilem swiezy pakiet w NEO. i miało hulac ... No ale co by nie bylo z górki jak w Kanadzie to okazalo...
| Problemy z HLDS |
|
Witam chcialbym zapytac czy byla by mozliwosc zmniejszenia pingu poniewaz mam neo 1 mb
a pingi 100-150 da sie to jakos naprawic czekam na szybka odpowiedz
Dzieki z gory :)
| Problemy z HLDS |

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz
|