Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6 |
|
Popularne odwołania do tej strony: duzy ping w cs, cs duzy ping, duzy ping cs, duży ping w cs, duzy ping w cs steam, counter strike big ping, duży ping cs, obnizanie pingu cs, za duzy ping w cs, obnirzenie pingu w cs, gdy wchodze na ventrillo mam duży ping, problemy z duzym ping w cs, duzy ping w csie, duze pingi cs, mam ping i nie moge grac, duże latency cs, w csa mam zaduzy ping, wielki ping w cs, duzy ping w cs ns, dzuy ping w cs, cs duze pingi, how to play cs for big ping, za wysoki ping w cs, cs 1.6 mam duzy ping, cs co zrobić z dużym pingiem
|
Serwery forum.wiaderko.com
|
|
|
 Duzy Ping |
|
|
|
|
Spamer
Poziom upalenia:

Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 5
|
Witam.Mam problem gdy wchodze na jakis server mam zawsze ping +120 i nie moge grac.
Czy jest jakis sposb na obnizenie pingu? jakies programy?(dam pomógł temu ktory pomorze i zadziala)
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
prawie jak pro
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 3
|
pomo że jak już coś
Wyłącz programy działające w tle , GG , Skype , przeglądarke internetową , firewalla , antywirusa.
Ewentualnie ustaw raty.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
prawie jak pro
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 3
|
LilSebby,
po 1. Napisałem mu żeby ustawił raty ! A to jest własnie poradnik jak się ustawia raty !
po 2. Na tym forum nie prosimy o pomógł.. :roll:
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Spamer
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 5
|
to nic nie daje te hltoolz itp programy nic nie robia bo mam off
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Super Mod
Poziom upalenia:

Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter
Spalił:
662 za 376 wypowiedzi
Postawił: 7
|
Poszukaj.
Graczu CS'a, coś dla Ciebie: # Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020
# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784
# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach
|
|
|
|
 |
 |
Podobne wątki
|
| Temat |
Forum |
|
Witam, pisze o tym problemie, gdyz juz od 2 tygodni przegladam te forum i nadal nie moge znalezc odpowiedzi, na nurtujace mnie pytanie...
A wiec tak,
Chodzi o ping, mam transfer 5mb ( download 5000 Kbps, upload 260 Kbps), internet mam osiedlowke, modem, nie zaden router, nie radiowka. Komp w...
| Problemy z CS 1.6 |
|
Witam. Wiem , że taki temat był wiele razy , ale niestety tutaj nic nie pomaga 0_0 Posiadam 512mb radiowego neta. Wszystko wylączam np. GG , Skype , Ares , Bearsher , antywitus i nie potrzebne programy które są wlączone. Jak ktos pomoze bedzie karma i bede bardzo ale to bardzo wdzieczny ;). Pozdr
| Problemy z CS 1.6 |
|
Mam ping +300 lub wieciej. Mam neostrate 1 mb (livebox)
A tu jest test. Aha tylko w cs takie pingi mam
http://www.speedtest.net/result/699533199.png
a to test z gdyni
http://www.speedtest.net/result/699534741.png
| Problemy z CS 1.6 |
|
Witam mam problem gdyz ping mam w granicach 70 czasami kolo 100.. co mnie rozprasza..
Predkosc internetu w okolicach 3-4 mb/s
moi znajomi maja neta 1 mb/s a pingi po 30-40..
prosze o pomoc..
probowalem juz wszelkich sposobow ale nicnie pomaga. :(
| Problemy z CS 1.6 |
|
Mam duży ping gdzie około 300+ . Po godzinie 16 ping 800+. Neostrada 1mb (modem)
| Problemy z CS 1.6 |
[Steam & Non Steam] duzy ping
witam. mam problem z pingiem. mam internet neo 512 kb/s. mój ping wynosi 80-110.próbowałem wszystkich sposobów.wczoraj ściągnąłem program cFosSpeed. czytałem że zmniejsza ping nawet o połowę. jednak nie wiem co ustawić żeby ping spadł :/ .
proszę o pomoc !!
PS. i nie piszcie ze są google bo...
| Problemy z CS 1.6 |
|
Witam...
Mam taki problem gdy gram w cs(100fps) i jednocześnie rozmawiam przez vt(ventrilo) mam taki duzy ping na vT że nie słysze nikogo.Pomocy
| Problemy z CS 1.6 |
|
Witam mam problem z pingiem i lagami. Mam ping od 100+ a z czym to idzie duże lagi i nie moge grać wcześniej normalnie wszystko śmigało miałem ping do 50. Proszę o pomoc.
| Problemy z CS 1.6 |
|
Siema,
Wiem ze temat byl napewno kilka razy poruszany, ale jak mozna zmniejszyc ping?
Zrobiłem manewr z gpedit.msc ustawilem rate i w sumie nadal na "zachodnich" serwerach wyrzuca mnie za zaduzy ping
To co mnie najbardziej dziwi, że łącze mi zassysa po 2,2MB/s prędkość łącza mam...
| Instalacja gry i podstawy |
|
2 raz pisze bo nikt mi nie pomógł
mam problem z pingiem...
kolega robi serwer, jak mnie nie ma to ping jest 60-120, a jak ja wejde to ping skacze do 2000
kolega ma liveboxa 1mb/s
ja mam neo 512 mb/s
mam tez orginalnego soursa, który mi dobrze chodzi, nie mam takich pingów
pomozecie?
| Problemy z CS 1.6 |

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz
|