Witam mam następujące problemy...To znaczy trochę już rozwiązałem sam,ale zostają jeszcze takie z ,którymi pojęcia nie mam.
Pozwolicie ,że je wypunktuje i prosiłbym o takie odpowiedzi.
1.Gdy włączam Steam potem Cs,on się odpala ,ale jest sam obrazek tych CT,a te menu New Game,Find Serwer,Options ITP się nie pojawia.Czekam ,czekam i nic.Potem biorę ctrl+alt+delete i wyskakuje na operacji Cs "brak odpowiedzi".
Co do waszych sugestii.Miałem takie problemy ,że Reinstalowałem Steam 3 razy w tym dziś,stery do grafy są nowe i zawsze się normalnie odpalał tylko coś teraz mu odwaliło.
2.Gdy mam zbindowane w grze pod F12 ,żeby mi się Friendsy odpalały to one albo się odpalają odrazu,albo po np 5 minutach,albo i wogóle.W czym problem...Poprostu to loteria,albo się włączą albo nie,albo po 5 minutach.
3.Gdy wchodzę na serwer gram mapę i zostaje ona zmieniona to bardzo wolno ładuje mi się mapa na serwer.Gdy wchodzę każdy już dawano gra,a np gdy na serwie jest nożówka to na 60 s nożówki wchodzę na 30 s ,czyli mam około 35 s opóznienia od innych.
Co do neta to mam dosyć dobrego ,bo 4 mega,ale za to komp słabszy.
4.Jak można odciążyć procka w czasie gry w csa?Coś wyłączyć czy może jakiś program jest do tego?