Witam. Od dluzszego czasu mam pewien blad ktory nie pozwala mi grac. Brzmi Fatal Error : Could not load hw.dll please try at a later time. Co robic?
|
|
Witam. Od dluzszego czasu mam pewien blad ktory nie pozwala mi grac. Brzmi Fatal Error : Could not load hw.dll please try at a later time. Co robic?
Tak masz przy każdym uruchomieniu gry, czy tylko czasami?? Bo jeśli to pierwsze, to nic innego ci nie pomoże, tylko reinstalacja.
Robilem reinstalacje ale 2 raz nie zaszkodzi. Tak to wystepuje zawsze od ostatniej aktualizacji. Usuwalem plik ClientRegister.biob.blob ale to tez nie pomoglo. Zobacze reinstall
A to nie ten plik (hw.dll) zawadza ?

hw.dll to plik główny, bez niego gra w ogóle by nie ruszyła. Ja obstawiam w tym przypadku reinstalację Steama i gry od podstaw, chyba że to wina sterowników. Jedno z dwóch, ale skoro wywala błąd w pliku gry?? Raczej więc to pierwsze.
Reinstall nie pomogl blad wystepuje nadal. Zobacze jeszcze raz z usunieciem ClientRegister a jak to nie pomoze zrobie pelny reinstall steama.
Niestety po reinstallu steama blad wystepuje nadal nie mam pojecia co to moze byc. Moze powodem jest to iz zasuwam bez directa??
| « instalacja cs non | Problem Z HE » |