Siemano!
Mój problem polega na tym, że nie mogę wbić na serva kolegi z gametec.pl cs 1.6 STEAM, a na resztę wbijam spokojnie bez zastrzeżeń;/ jak myślicie co w tym może tkwić :) Proszę o pomoc na pewno dam gibona :)
Pozdro.!
|
|
Siemano!
Mój problem polega na tym, że nie mogę wbić na serva kolegi z gametec.pl cs 1.6 STEAM, a na resztę wbijam spokojnie bez zastrzeżeń;/ jak myślicie co w tym może tkwić :) Proszę o pomoc na pewno dam gibona :)
Pozdro.!
Wyskakuje jakiś komunikat coś w konsoli pisze ?
nic tylko not responding jak chce wejść za kimś .
Spróbuj resnąc kompa i ponownie wejdź na serwer, może to chwilowe...
jak łącze do serva connect 83.143.134.202:27025; password esl12 to wyskakuje retry (1) i potem (2) a w consoli nic, nie ja mam tak cały czas. Bez zmian.
Jesteś pewien, że ten serwer w 100% chodzi ?
A moze poprostu masz tam Bana. Lub ci nie wyszukuje tego wlasnie serva ja tez mialem tak ze moglem wbic na inne a na niektore wlasnie to samo co u CB :p
przecież gra tam kolega codziennie prawie 1 v 1 i wiem, że działa. A co zrobiłeś Albert123, a wbiłeś potem na ten co nie mogłeś. Nie, nie mam bana od banował mnie kolega i nic. I jak myślicie w czym tkwi problem? ;/
Co zrobilem nic dalem sobie spokoj i za kila dni sprobowalem i mi wyszkukalo ten server poczekaj moze troche :D
nie mogę nadal wbić;/ nie wiem co jest ;/ - ma ktoś jakiś pomysł?
ty sie ciesz ze wogule mozesz grac ja mam tera taki problem ze jak wbijam na cs na jakis server laduje mi sie mapa tak do polowy a potem cs stoij w miejscu i musze sam go zamknac na zaden server nie moge wbic gram troche z botami ale boty nie zastapia normalnej gry z graczami .robilem reinstalkiu sciagalem rozne patche robilem formata i nadal jest to samo ..Musze sie chyba pogodzic z tym ze juz nie pogram w cs 1.6 ;/
| « Problem z serwarami STEAM | Mam bardzo powazny problem z ponownym sciaganiem plikow z danego serwera :/ help » |