Ładuje mi sie serwer czekam czekam czekam zostały jeszcze dwie kreski do końca nie chce sie naładowac nad kreskami pisze PARSING GAME INFO
PROSZE O POMOC
|
|
Ładuje mi sie serwer czekam czekam czekam zostały jeszcze dwie kreski do końca nie chce sie naładowac nad kreskami pisze PARSING GAME INFO
PROSZE O POMOC
Krzysiuuu, reinstall CS'a, na każdym serwie tak?
Nie nie na kazdym![]()
Krzysiuuu, to w czym problem? Albo poczekaj trochę dłużej...
Tak tylko sie nie doczekam :(
Hm mam podobny problem, od niedawna, przy zmianie map na HJ, loadowanie konczy sie na PARSING GAME INFO, ale tylko przy zmnianie, jak sie loguje na poczatku wszystko gra.
Czasem to sei dzieje po 1 mapie, czasem po 2.
Zdarza sie chyba od momentu zainstalowania sxe 4.6 fix1 ( chyba bo w miedzy czasie reinstalka csa byla ).
Po tym bledzie reinstalowalem jeszcze raz , dalej to samo, ma ktos taki problem??
v23
vista
4.6 fix1
Czy bede musial czekac na kolejnego fixa :D albo viste od nowa skladac..
tylko hj? sprawdź serwy bez sxe?
sprawdź czy pomoże granice z sxe 4.6 bez fixa :)
na serwach bez sxe gralem jak mi 4.6 nie dzialal :) musialem na 4.6 fixa czekac, zeby na HJ pograc :)
A teraz z fixem sie przycina, takze stawiam na sxe
poczekaj na fix 2.0, nie da rady... :)
ja mam tak samo jak ktoś da mi np.mapke Aim_map 2 wtedy te 2 kreski zostaną i siue zawisze wtedy usunolem tą mape z csstrike i sciaglem od nowa i dziala zobacz czy czasem też tak nie masz ze na jakiejs mapie tak ci sie dzieje
po reinstalce cs-a gry wyszedl 4.6 fix, mialem tylko mapki standardowe, takze wszystkie inne sciagalem w trakcie gry.
No chyba ze u mnie na wszystkich mapkach sie przycina :D wszytkie skasowac? zobaczymy hyhy
spróbuj to nic nie kosztuje a moze akurat pomorze a jakiego masz patcha zajeb sobie v.23
u gory napisalem v23. ale niestety, za druga mapka dead ....
| « Niski FPS-problem | Problem » |