Popularne odwołania do tej strony: modele broni do cs 1.6, modele broni cs 1.6, modele broni do cs, modele broni cs, modele broni, pobierz zmodifikowane modele broni do cs, cs 1.6 modele broni, cs modele broni, bronie cs 1.6, oryginalne modele broni cs 1.6, cs 1.6 oryginalne modele broni, fajne modele broni do cs 1.6, paczka modeli cs, nowe modele broni do cs, paczka broni do cs 1.6, standart weapon models cs 1.6, paczka modeli cs source, standardowe modele broni cs 1.6, cs 1.6 non steam models, paczka broni cs 1.6, nowe bronie do cs 1.6 non steam, paczka modeli broni do cs 1.6, modele broń w cs, modele broni cs cz, paczka modeli do cs 1.6
Mam problem, ponieważ gdy chcę wgrać model broni na serwa to nic się nie zmienia. To co pobrałem z FPSBANANA wklejam do /models/ i nic się nie zmienia na serwie (oczywiście zmieniam mapkę).
GameServ.pl
Witam.Otóż na samym początku chciałbym zaznaczyć iż przeszukałem chyba caly internet i dalej nieznalazłem odpowiedzi!A więc kiedyś podobały mi się modele z cs:cz lecz już sie znudziły...Niemam ich w models ani w żadnym innym katalogu steam,a bardzo chciałbym je usunąc i dać oryginalne,te które są...
Witam
Jest tu ktoś pro elo elo :) Żeby mi pomóc? :>
Więc tak ;)
Poszukuje modeli do cs 1.6 steam
Bronie typu m4/ak/deagle/awp itp.
Aby w nich była animacja.
A. w Granacie/Flashu/Smoke/Nóz iii... C4.
Nie było animacji.
Tzw. Niewiem czy mnie rozumiecie bo mam banie i pisze głupoty chyba :/...
Poszukuję modeli broni z CZ ... szukałem na fpsbanana i nie znalazłem.... chodzi mi o standardowe modele broni z CZ, aby podmienić z CS 1.6, ponieważ z CS 1.6 znudziły mi się :D
Bardzo proszę o pomoc :)
Otóż chciałbym podmienić moje modele broni na jakieś ładniejsze. Kiedyś miałem inne, lecz wystąpiły drobne komplikacje i z powrotem mam stare. Czy ktoś mógłby podać link z jakimiś ładnymi modelami broni(byłbym wdzięczny gdyby podał także screena jak one wyglądają)?
Z góry dziękuję?
Edit:...
Witam. Chodzi o to, że jak wchodzę na server to pisze :
http://images50.fotosik.pl/57/dd84b111f31b44f0.jpg
I nie wiem co zrobić....
Z góry dziękuje i pozdrawiam :vhappy: