Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu problem z roundsound:

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 701
Narzędzia wątku

problem z roundsound

pilu is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

No wiec wgralem na serwer roundsound. Wszystko OK wgralo sie pomyslnie, tylko problem jest taki ze inni slysza muze na koniec rundy a ja NIC NIE SLYSZE :( Dlaczego ?

Tajfun is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Pobrały Ci się pliki?

pilu is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:

tak

Tajfun is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

Cytat:
voice_enable "1"
voice_forcemicrecord "1"
voice_modenable "1"
voice_scale "2"
volume "0.610000"
Dodaj to do pliku config.cfg

Powinno działać

pilu is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:

dokladnie tak mam i nie dziala

Tajfun is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

no przyznam, że trochę to dziwne inni słyszą a Ty nie... hmmm

a czekałeś aż się pliki pobiorą czy od razu sobie już włożyłeś do sund/misc ?

pilu is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:

czekalem

[ Dodano: Wto 25 Mar, 2008 ]
powtarzam ze nadal jest to AKTUALNE i prosze o pomoc !

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
RoundSound - problem
Mam zrobiony na serverze Round Sound , ale jest pewien problem , innym działaja tylko muzyki ct(0-6) , oraz tt(0-6) , mi (adminowi) tylko te ct(0-8) i tt(0-8) mam nastepujace ndziweki : ct1.mp3 , ct2.mp3 ct10.mp3 , tak samo z tt1.mp3 ... itd Kod z którego zrobiłem plugin amxx wygląda...
Problemy i konfiguracja AMXX
Problem roundsound
Witam Mam problem z roundsound na serwerze. Dodałem muze w plikach wav na serwa i wyskakuje mi taki bląd w konsoli: BUILD 4617 SERVER (0 CRC) Server # 435 Error: server failed to transmit file 'sound/misc/bysiiim/t_winsim.wav' Error: server failed to transmit file...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Problem z roundsound
Witam. Mam pewien problem z roundsound'em. Wgryałem różne wersje roundsoundu. Działa tylko 1 ponieważ w tamtych wersjach pliki nie ściągaja sie z serwera. Wgrałem 2 wszystko działa ok pliki się ściągają. Ale przy połączeniuz serwerem Veifying resources wszystko sie zatrzymuje i nie można...
Problem z Roundsound
witam mam problem z round sound a mianowicie.. wgralem wszystko tak jak w poradniku tam gdzie trzeba uwaznie i spokojnie mimo to: 1.Nie pobierala mi sie muza przed wejsciem na serwer (dalem ja do sound/misc) 2.Gdy juz wejde na serwer na sayu mam spay czyli " say /roundsound to enable or...
Problemy i konfiguracja AMXX
Problem z RoundSound
Mam mały problem z roundsound!!! Otóż robie wszystko zgodnie z innymi instrukcjami i roundsound mi nie dziala!!! Mój plik .sma wygląda tak: #include <amxmodx> public plugin_init() { register_plugin("RoundSound","1.0"," Dangerous") register_event("SendAudio", "t_win", "a", "2&%!MRAD_terwin")...
Problem z roundsound
Mam mały problem z roundsound!!! Otóż robie wszystko zgodnie z innymi instrukcjami i roundsound mi nie dziala!!! Mój plik .sma wygląda tak: #include <amxmodx> public plugin_init() { register_plugin("RoundSound","1.0"," Dangerous") register_event("SendAudio", "t_win", "a",...
Problemy z CS 1.6
Problem z roundsound
Witam !!! standardowo w roundsoundzie można dodać max 3 piosenki . Ja chciałbym Dodać troszkę więcej ale po spróbowaniu nie zadzialało , więc proszę o jakiś sposób żeby dało się wgrać troszkę więcej piosenek niż jak standardowo ustawiono - 3 na każdą drużyne :D Z góry dzięki
Problem z roundsound
Witam. Zainstalowalem sobie AMX dla zielonych v2 z wiaderka i zaczalem prace nad serwerem. doszedłem do roundsound.sma. poprzerabialem go i wyszlo mi cos takiego : //RoundSound.amxx -by PaintLancer #include <amxmodx> public plugin_init() { ...
Problem z roundsound
Witam mam plug roundsound wszytko dziala tylko niektorym się tak dzieje ze jak wbijaja na serw to sie laduje i po chwili ladowania ich wywala na pulpit co mają zrobić ?Z gory THX
Szukam pluginu AMX/AMXX
Roundsound problem
siema wszystkim! Mam taki problem do pliku sma roundsounda wgralem muze itp przekompilowalem.Na serwie dziala tylko 1 problem np.5 rund ta sama leci potem 5 rund inna itp :/ wie ktos moze jak zrobic zeby co runde inna?
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz