Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Jak zbanowc zmienne IP ?:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: ip dynamique phpbb

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1822
Narzędzia wątku

Jak zbanowc zmienne IP ?

yogy90 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Jestem adminem serwera i chce zbanowac osoby, ktore graja na czitach: w konsoli wpisuje amxmodmenu -> pozycja 2 czyli bany. Ale to nic nie pomaga
kolesie maja zmiene IP i po 20 sekundach znowu sa na serwerze. Czy istnieje jakis sposob na zablokawanie na dluzszy czas ? Prosze podajcie komende jezeli istnieje ? Pomocy

Czytalem wczesniejsze post i mam pytanie jak sprwdzic ID lub IP w czasie gry ? Z góry thx

LilSebby is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

amx_hugeban

to chyba nazwa plugina ktury banuje cala neo

' fil0ne is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

yogy90, szukaj jest na forum

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Rodak, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Zmienne IP na routerze
od paru lat mam neostrade TP 1mb i mialam zmienne IP. od niedawna zaczełam uzywać routera TP-LINK TD-W8901G i teraz mam stałe IP. co mi nie bardzo odpowiada.. Czy da się zrobić coś żeby IP na tym routerze było zmienne? może jakieś programy itp z góry dzięki
Archiwum forum
[Steam & Non Steam] Zmienne IP.
Witam. Nie wiem czy to ten dział więc jak jest zły to proszę o przeniesienie . Więc tak ... Mam zmienne ip na neostradzie i gdy gram na serwerze superhero mod to następnego dnia mój lvl, który wcześniej nabiłem wynosi zero. Moje pytanie to czy można zrobić coś abym mógł grać ze stałym ip (chodzi o...
Problemy z CS 1.6
Zmienne IP serverek :(
Cze. Mam Zmienne Ip i tu pytanie: Czy mugłbym jakoś Hostowac server w css, jeżeli tak to jakie są na to sposoby.Jeżeli ktoś mi pomoże dam Upalic!.
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Livebox zmienne IP
Witam! Po raz pierwszy zalozylem sobie serwer i sory jesli zadaje poraz kolejny glupie pytanie ale niewiem co mam zrobic :sad:. Mam Livebox 1mb zalożyłem sobie serwer non steam wedlug tego filmiku YouTube - Jak zrobić serwer cs przez livebox tp Wszystko działa ale kiedy chce podac innym zeby...
Problemy z HLDS
Zmienne Ip przy Stałym Ip
Zmienne Ip przy Stałym Ip !!!! 1. Rejestrujesz sie na stronie: https://www.relakks.com/?lang=en Po rejestracji trzeba utworzyć specjalne połączenie w kompie.Oto jak to zrobić. 2. Wchodzicie w Start>Wszystkie programy>akcesoria>Komunikacja i Połączenia sieciowe. 3.Klikacie Utworz Nowe...
Windows XP
Zmienne IP czy stałe ??
Witajcie wiaderkowicze. Szukam pluginu,( lub proszę o jego napisanie ), który by pokazywał w konsoli ip graczy, oraz czy dane IP jest zmienne czy nie. Wiem, że można po prostu sprawdzić ip i po zakresie się dowiedzieć o tym, jednak chciałbym go z myślą o nowych adminach na moim serwerze, żeby...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Mam stałe czy zmienne ip?
Jak mogę sprawdzić czy mam stałe/zmienne ip? Gdy wpisuję w google my ip za każdym włączeniem neta mam inne. Jak tworzę serv na HLDS, to wszystko działa normalnie i all mogą wbijać. Czy to ma jakieś znaczenie? Dodam, że mam zwykłą neostradę z modemem (najpopularniejsza wersja neo).
Instalacja gry i podstawy
Zmienne IP
Mam serwer na neostradzie, która niestety ma zmienne IP, i wiadomo jak to jest ze zmiennym IP są problemy, bo stałym graczom muszę je ciągle podawać, zmieniać ciągle w configu statystyk, w ogóle same problemy. I chciałem zrobić stałe IP próbowałem przez no-ip.pl i nie działa tak samo z dyn.pl po...
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Neostrada zmienne ip zmienne porty
Witam ! mam taki otoz problem. Jakis czas temu musialem podlaczyc router do kompa i od tamtej pory kiedy robie dedicate serwer ip mam 192 ... Na nie moge sie tylko podlaczyc z lapka i z kompa do ktorego jest podlaczony router. zrobilem juz sposob z no-ip.com ale wystepuje mi ten problem ze...
Problemy z HLDS
zmienne ip
Neta mam z Multimedia i ciągle na AMXX zmienia mi sie ip czy da sie coś z tym zrobić jeśli tak to proszę o szybką odpowieć dam pomógł :wink:
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz