Jestem adminem serwera i chce zbanowac osoby, ktore graja na czitach: w konsoli wpisuje amxmodmenu -> pozycja 2 czyli bany. Ale to nic nie pomaga
kolesie maja zmiene IP i po 20 sekundach znowu sa na serwerze. Czy istnieje jakis sposob na zablokawanie na dluzszy czas ? Prosze podajcie komende jezeli istnieje ? Pomocy
Czytalem wczesniejsze post i mam pytanie jak sprwdzic ID lub IP w czasie gry ? Z góry thx
od paru lat mam neostrade TP 1mb i mialam zmienne IP.
od niedawna zaczełam uzywać routera TP-LINK TD-W8901G i teraz mam stałe IP. co mi nie bardzo odpowiada.. Czy da się zrobić coś żeby IP na tym routerze było zmienne? może jakieś programy itp
z góry dzięki
Witam. Nie wiem czy to ten dział więc jak jest zły to proszę o przeniesienie . Więc tak ... Mam zmienne ip na neostradzie i gdy gram na serwerze superhero mod to następnego dnia mój lvl, który wcześniej nabiłem wynosi zero. Moje pytanie to czy można zrobić coś abym mógł grać ze stałym ip (chodzi o...
Witam!
Po raz pierwszy zalozylem sobie serwer i sory jesli zadaje poraz kolejny glupie pytanie ale niewiem co mam zrobic :sad:. Mam Livebox 1mb zalożyłem sobie serwer non steam wedlug tego filmiku YouTube - Jak zrobić serwer cs przez livebox tp
Wszystko działa ale kiedy chce podac innym zeby...
Zmienne Ip przy Stałym Ip !!!!
1. Rejestrujesz sie na stronie:
https://www.relakks.com/?lang=en
Po rejestracji trzeba utworzyć specjalne połączenie w kompie.Oto jak to zrobić.
2. Wchodzicie w Start>Wszystkie programy>akcesoria>Komunikacja i Połączenia sieciowe.
3.Klikacie Utworz Nowe...
Witajcie wiaderkowicze. Szukam pluginu,( lub proszę o jego napisanie ), który by pokazywał w konsoli ip graczy, oraz czy dane IP jest zmienne czy nie. Wiem, że można po prostu sprawdzić ip i po zakresie się dowiedzieć o tym, jednak chciałbym go z myślą o nowych adminach na moim serwerze, żeby...
Jak mogę sprawdzić czy mam stałe/zmienne ip? Gdy wpisuję w google my ip za każdym włączeniem neta mam inne. Jak tworzę serv na HLDS, to wszystko działa normalnie i all mogą wbijać. Czy to ma jakieś znaczenie? Dodam, że mam zwykłą neostradę z modemem (najpopularniejsza wersja neo).
Mam serwer na neostradzie, która niestety ma zmienne IP, i wiadomo jak to jest ze zmiennym IP są problemy, bo stałym graczom muszę je ciągle podawać, zmieniać ciągle w configu statystyk, w ogóle same problemy.
I chciałem zrobić stałe IP próbowałem przez no-ip.pl i nie działa tak samo z dyn.pl po...
Witam ! mam taki otoz problem. Jakis czas temu musialem podlaczyc router do kompa i od tamtej pory kiedy robie dedicate serwer ip mam 192 ... Na nie moge sie tylko podlaczyc z lapka i z kompa do ktorego jest podlaczony router. zrobilem juz sposob z no-ip.com ale wystepuje mi ten problem ze...