Mam taki beznadziejny problem : /
Zainstalowałem pomyślnie cs ns wchodzę na obojętnie jaki serwer i jest tak:
![]()
Po około dwóch minutach mnie po prostu kicka.
Proszę o szybką i dokładną odpowiedź co mam zrobić.
|
|
Mam taki beznadziejny problem : /
Zainstalowałem pomyślnie cs ns wchodzę na obojętnie jaki serwer i jest tak:
![]()
Po około dwóch minutach mnie po prostu kicka.
Proszę o szybką i dokładną odpowiedź co mam zrobić.
Musisz sciagnac program SXE:) np. z tad http://www.sxe-injected.com.ar/sxeinjected(en)
i wtedy bedzie wszystko dobrze:) oczywiscie musisz go zainstalowac i wlonczac przed kazdym odpaleniem gry:) SXE blokuje czity na kompie moze ty ich nie masz ale inni moga miec wiec dlatego kaze wszystkim uzytkownikom miec;)
no zal sciagnij sxe 4.6 i już
musisz ściągnąć sxe
Ludzie jesli widziecie ze 1 osoba mu pomogla to po co spamojecie?? uwazam TEMAT ZA ZAMKNIETY!!
ja miałem taki problem i sXe mi nic nie dawał miałem zainstalowanego patcha V23 zainstalowałem V19 i wszystko gra
[ Dodano: Wto 25 Mar, 2008 ]
ja miałem taki problem i sXe mi nic nie dawał miałem zainstalowanego patcha V23 zainstalowałem V19 i wszystko gra, nawet moge grać w half life przez neta xD
![]()
A teraz o co chodzi ? : >
heh
na serverze zostal wykorzystany limit graczy, nikt nie moze na niego wejsc poki nie zwolni sie miejsce
doslownie : wykopany z powodu rezerwacji slotow
aha i ostatnie : P
Mogę coś zrobić żeby mnie tak nie kickało ? bo wejdę na serwer pogram 4-5 minut i kick czy disconect :< jest na to jakaś rada ?
a z jakiego powodu? Jeżeli ping masz ok to zainstaluj patcha.Zamieszczone przez Sznapi
a z tym pierwszym to Ci się język przestawił :)
Hmm ok... teraz mnie już nie kickują xD co 5 minut tylko za za durzy ping : /
jest może na ping jakaś rada ? : P mam patcha v23.
I cholera jasna ciągle mi się wyłącza internet ... mam bezprzewodowy : >
odpowie ktoś dla czego tak się dzieje ?
net masz kijowski
A co my jesteśmy, Twoim dostawcą internetu :| ?Zamieszczone przez Sznapi
Ehh ale no jak ciągle grałem sobie w cs 1.6 z botami, w warrocka, w linegae II, w tony hawka po necie to nic takiego się nie działo ... a akurat ciągle się wyłącza gdy gram w cs 1.6 ns. ;/
Kijoski net tak ? 8 mb rozbite na dwa bo router i dwa komputery 4 mb to mało mówisz ?
Dobra ta dyskusja nie ma sensu. Płacz sobie nadal nad swoim rozłączającym się internetem - ale na pewno nie na tym forum.
Taaa tylko pewnie nie wiesz nawet co to QoS.Zamieszczone przez Sznapi
Zamykam.
| « PROBLEM roundsound !!! | przyciecia cs » |