Mógłby mi ktoś wytłumaczyć co oznaczają te 2 komendy bo szukałam i niemogłam znaleźć:
cl_crosshairusealpha "0"
cl_scalecrosshair "0"
|
|
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć co oznaczają te 2 komendy bo szukałam i niemogłam znaleźć:
cl_crosshairusealpha "0"
cl_scalecrosshair "0"
to jest cos z celownikiem
LilSebby, nie masz nic ciekawego do napisania to nie pisz bo następnym razem +w będzie.
wiem ze coś z kolorem celownika .. chyba ze jak strzelasz to się nie zmniejsza .Zamieszczone przez Paulina99
a to tez ze zmianą rozmiaru celownikaZamieszczone przez Paulina99
Zacznijmy od tego ze są to komendy do Source.
Ta druga - cl_scalecrosshair - powiększa celownik, w podobnie do tego w 1.6 (w source jest mniejszy).
Ta pierwsza - cl_crosshairusealpha - z tego co wiem to jest alpha celownika, tj. przezroczystość :)
A będą one działały w CS'ie jeśli wpiszę je do cfg ??
Czy istnieje możliwość rozdzielenia granatów na 3 klawisze przy ich wybieraniu (standardowo mamy wszystkie granaty pod 4), np.
-he granat byłby pod numerem 4
-flash byłby pod 5
-smoke byłby pod 6
-bomba przesunelaby sie na 7
Chodzi o to, żeby nie trzeba było wybierać grantów poprzez scroll tylko przez klawisz. Możecie jak coś napisać jak to zrobić ??
Czy da się ustawić dowolny kolor celownik ?? Słyszałam, że robi się to w paincie i wartości dawnego koloru wpisuje do cfg. Czy to prawda ??
Czy da się zrobić, żeby celownik podczas strzelania się nie powiększał ??
to są skrypty nie da rady ..
No dobra, ale przecież skrypty działają w CS'ie. Możesz wytłumaczyć o co chodzi ?? Zna ktoś odpowiedź na reszte pytan ??
| « przyciecia cs | Jak zmienić spray na wlasny? » |