Witam. Mógł by ktoś napisać co zrobić żeby działało Command Menu(czy jakoś tak) admina. Mój kumpel ma admina na tym samym servie i mu działa, naciskalem wszystkie litery ale nic. Proszę o pomoc!!!
źle dodany czyli nie ma adma ;] a resetował kolega serwer?
zrozum, nie musisz mieć amxmodmenu, żeby mieć adma. Wtedy trzeba wszystko przez konsole robić ;p
za amxmodmenu odpowiada flaga 'u'. a kolega dodał Ci flagę 'z'?
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
http://img441.imageshack.us/img441/5944/studioplus11box.jpg
Pinnacle Studio - Menu Collection 2011 (394 Species Menu) | 3.74 GB
-----------------------------------------------------------------
A set of art-designed menus for VCD-, S-VCD-and DVD-authoring. Menu in the Studio - it's really...
http://img441.imageshack.us/img441/5944/studioplus11box.jpg
Pinnacle Studio - Menu Collection 2011 (394 Species Menu) | 3.74 GB
A set of art-designed menus for VCD-, S-VCD-and DVD-authoring. Menu in the Studio - it's really specialized, "classic" titles: they can create and edit vredaktore...
Wstawiłem dzisiaj plugin Quake Sounds 1.8 pod SourceMod. I mam problem z menu !quake i /quake na czacie nie działa ;( Wie ktoś może jak to naprawić ?
---------- Post dodany 28-06-2010 o godzinie 10:26 ----------
Nikt nie wie ? :|
Mam problem od zrobienia formatu nie działają mi spreje w Cs-esie. Działa tylko lambda podstawowy sprej nie wiem co mam zrobić by działały wszystkie spreje. Proszę o szybką odpowiedz (pomoc).
Witam posiadam następujący problem związany dwóprotokołowym serwerem:
Posiadam maszynę z procesorem: " AMD Phenom(tm) 9550 Quad-Core Processor". Niestety binarki przez Sebę NIE działają na tym procesorze.
1.Na dowód że sama przeróbka dwópotokołowego serwera działa jest część logu:
: Alpha19...
Witam ostatnio kumpel z klanu dał mi serwer żebym instalował pluginy i w wtorek gdy zainstalowałem pare pluginów wszystko było ok do pewnego czasu.Wczoraj gdy wszedłem na serwer było strasznie dużo błędów takich jak:
-Nie Można kupić ak47
-Nie można kupić ups u terro i innych pistol
-U...
Free download Dash Command 0.92.5 | Pobierz za darmo Dash Command 0.92.5
Dash Command jest narzędziem służącym do szybkiego uruchamiania aplikacji za pomocą wpisywania ich nazw. Wystarczy przywołać program przy pomocy skrótu klawiszowego i wpisać nazwę programu. Już w czasie wpisywania Dash...
Witam Wpadłem dzisiaj na pomysł żeby zrobic dodatkowe Command Menu pod innym bindem np pod F8 wiem jak edytować istniejące więc to nie problem ale nie wiem jak zrobić abym mógl ustawić nowe na Binda normalne CMD menu jest pod H i ma taka wartość +commandmenu co należy zrobić żeby nowe CMD menu...
Witam!
Dzisiaj troche majstrowalem w plikach serwera i wyszedl klops, bo nie dziala mi admin...(koledze dziala).
Admina mam na nick i w 100% jest wszystko dobrze wpisane do pliku users.ini takze rady zeby sprawdzic ten plik zachowajcie dla siebie :-)
kiedy wchodze na serwer i chce wlaczy...
to napisalem do kumpla:
patcha instaluje we wszystkie mozliwe miejsca i czat nie dzialal, a teraz zaczelo dochodzic cos o tym shot gunie :/
prosze pomozcie :(
PS. kiedys pobralem innego CSa to dzialal czati blyo git, tylk oze wczoraj wchodze patrze a tu wszystko przesuniete i obraz byl...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u