Popularne odwołania do tej strony: jak zmienić spray w cs 1.6, jak zmienic spray w cs 1.6, jak zmienic spraya w cs, jak zmienic soreya w cs, jak zmienic spray cs, jak zmienic tag w cs, como cambiar spray counter strike, ajk zmienic spraya w cs, jak zmienić spray w cs, jak podmienić tag w cs, jak zmienic spray w cs steam, ja zmienic szprej w cs 1.6, jak zmienic sprej w cs, jak zmienic spraya w cs 1.6, jak zmienić tag w cs, jak zmienic spreja w cs, jak zmienic spraya cs, css jak zmienic spray, jak zmienić taga w cs, jak zmienic tagi w cs, jak ustawić sterowanie w farm simulator 2009, jak zmienić sprey w cs, cambiar de spray cs 1.6, jak zminic spray w cs, jak podmienic spray
Witam
Chcialbym sie dowiedziec jak ustawic swoj wlasny confing.. Od czego zacząc??
Wiem, ze to poprawia jakosc gry, bo kiedys ktos kazal mi ustawic rate takim programem ( nie pamietam nazwy ) to celownik odrazy przestalo szarpac. A teraz to znowu sie dzieje..
Niedawno ściągnąłem Dedicated Server ze STEAM (narzedzia), poniewaz chcialem zrobić swoj serwer. Ale zalezy mi na zrobieniu serwera HnS albo Zombie Mod. Czy jest to mozliwe ? i czy moge dostać sie do ftp ? Prosze o pomoc
Hey. Gram na CS 1.6 Non stream na patrchu v23. Mam pytanie, da ktos link do programu z ktorego moge zrobic wlasny server ? i np. do roznych dodatkow ( muzyka w tle itp ). prosze o pomoc..
Szukam kogos kto zrobił by mi Roundsound z piosenek ktorych ja podam ;)
Tutaj daje tytuly za zrobiony Round Sound Gibonek oczywiscie
Linkin Park - Faint
Linkin Park - In The End
Story Of The Year - Until The Day I Die
fort minor - Remember The Name
Nickelback - Hero
Crazy Town - Butterfly
Witam moze ktos mi pomuc rozwiazac problem:) A mianowicie zalozylem wlasny server wszystko cacy wszystko git i kiedy gramy na serverze laguje dosc mocno a wpewnych momentach jak jasna cholera.... Do tego czesc kumpli mowi ze jak wyjde z gry to nie laguje a jak jestem to laguje a nastepna czesc nie...
A wiec tak chce sobie kupic wlasny serwer na stronie www.pukawka.pl, ale nie mam a tym zielonego pojecia chce sie dowiedziec tak:
1. Jak zrobic ranking dobry bo sa takie co zle wskazuja
2. Chce umiescic na nim BOTY
3. Jak dac komus admina i gdzie znajde wszystkie komendy odnosie kickowania
4....
Witam!Czy wie ktoś jak zrobić wlasnego vota na serwerze?Tzn chodzi mi o to jak zrobić pytanie np.czy jestem bossem i jakies odpowiedzi do tego?Jesli ktos wie jak toi zrobic prosze o odpowiedz plx xD
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u