Bindy mają na celu przypisanie jakiejś funkcji klawiszowi aby możliwy był szybszy dostęp do wybranej opcji:
Dodawanie binda:
Aby dodać jakiegoś binda należy w konsoli wpisać bind "klawisz" "komenda".
Czyli przykładowo wpisując w konsoli bind "p" "say czesc" oraz po naciśnięciu klawisza "p" na...
Witam
Mam prośbę, poszukuję binda na:
1) gdy wciskam spacje to skacze od razu z ctrl
2) kupowanie awp i desert eagle
3) czy da się zrobić tak, że na klawiszach myszy (tj "wstecz" i "nastepny" ...te takie po boku myszki ;) - nie wiem jak to inaczej określić) ustawic że wybiera mi spośród moich...
Witam jestem adminem na serwerze i w menu moge spawnować' bronie np. ak47 Czy ktos mogl by mi dac binda na to aby naciskajac jeden przycisk przy graczu respiła sie bron ?
Za pomoc dziekuje.
Mam nadzieję, że każdy wie o co mi się rozchodzi, jeśli nie to napiszę. Chodzi mi o to, że na scrolu ma się "+duck" zbindowane. Daje się scrolem w górę, po chwili wciska normalny duck na klawiaturze zwykle ctrl. Da się taki sam efekt uzyskać jakoś, właśnie nie wiem jak, aby bez tego bina na scrolu,...
prosze o napisanie binda na miganie latarki podczas strzelania z gory thx :]
wpisalem kod
bind "mouse1" "+attack; impulse 100; wait; wait; wait; impulse100" i efekt jest prawie zadowaajacy... chodzi mi o takie cos jak kucanie... przy nacisnieciu CTRL i trzymaniu to ciagle kucam a gdy...
oto jeden z moich bindów
bind "KP_END" "buy; mp5; primammo; vesthelm; vest; hegren"
jak zrobić żeby po nacisnięciu KP_END (klawisz 1 na numPad) kupiło mi to co wyżej ale żeby także znikło buymenu (kiedy nacisnej ten przycisk kupuje mi bron ale musze jeszcze nacisnac 0 aby wyjśc z menu)
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u